Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Most már itt vagyok én is! Csepergett itt is az eső, de csak annyi volt, kicsit hűvös van még mindig.
Olvasom, hogy megint megfájdult a derekad? Jobbulás Neked! Nekem is néha még megfájdul, próbálok óvatos lenni, de elfelejtkezek róla.
Ma főztem paradicsomlevest, aztán második őzpörkölt volt krumplipürével. A pörköltet kaptuk Levente fiaméktól, de betettem a fagyra mert a férjem a leköszörült fogakkal nem tudta megenni. Így ma előkerült hogy készen lett tegnap a foga és nagyon finom volt, borral volt elkészítve. Én nem ettem belőle, mert nem szeretem.
Tegnap ebéd után vidékre mentünk, jó későn értünk haza. Kiástuk a virágokat a kiskertből, annyira szépek voltak, nem szerettem volna otthagyni. Még este el is ültettük, tulipánt, cikláment, nárciszt hoztam, ebből három féle volt.
Egy kicsit lehet pihenni, mert telefonáltak a gyerekek, hogy csak két hét múlva jönnek haza. Mindkét család akkor tud jönni, így szeretnék, ha együtt az egész család! A gyerekeknek sok a dolgozat írás, mondtuk is Ők az elsők a tanulással, nekünk is jobb lesz. Most úgyis elromlott az idő is, akkor meg már csak jobb idő lesz.
Legalább jobban fel tudunk készülni!
Lia!
Gondoltam én is Rátok, nehéz nap volt a mai Nektek! Már talán szerencsésen haza is érkeztek azóta a gyerekek!
Ilyenkor annyira gyorsan mennek a napok!
Jól sikerült a fogászat, remélem nem lesz gond vele, ha van valami vissza kell menni! Szokatlan egy kicsit, de legalább már tud enni! Tegnap bajban volt, mert nem nagyon evett csak levest előtte, aztán fogászat után 4 óra múlva ehetett csak.