Szia Ilona!
Gyönyörű nárciszokkal jöttél délelőtt! Igazán kedves tavaszi hangulatot árasztanak! 
Meglátjátok, hogy ma már sokkal jobb lesz a szuri helye, és holnapra pedig alig érzitek meg. 
Nálunk is szép napsütéses idő lett mára, ez olyan jó hangulatemelő! 
Finom ebédet készítettél, látom, hogy Te is mindig a kedvükben jársz a gyerekeknek! 
Mi végül ma is elmentünk a húsboltba, szerencsére szép húsos karajcsontokat kaptunk, az jó lesz a húsleveshez. De vettünk sokat, így elosztottam 6 hétre. Mindegyikbe tettem csirkemellet is, mert úgy szeretjük. Abból is szépet kaptunk. Ja és egy jó nagy adag sertéscombot vettünk még, amit ma ki is sütöttünk, abból holnapra lesz az ebédhez. Majd főzök ki csavart tésztát, és valamilyen gyümölcsmártást is készítek hozzá.
Na és Te tudod már, hogy holnap mi lezs aleves után? 
Természetesen bekevertem a palacsintatésztát, amit a férjem szépen ki is sütögetett. Nagyrészét cukrozott kakóporral meg is töltötte még melegen... de hagyott üresen is, azt majd délután eszegetjük. Most végeztünk az ebéddel a rakott zöldbabhoz grilleztünk virslit is, így nagyon jóllaktunk... Azért a férjem még 2 palacsintát befalt tejszínhabbal az ebéd után... Én és a fiam inkább az almás pitéből ettünk 1-2 szeletkét... Most már túl vagyunk a kávén is. Pici pihenő jön... Aztán majd az udvarra is kimegyünk, lenne elvégezendő munka odakint bőven...
Akkor további jó készülődést, és nagyon szép együttlétet kívánok Nektek a családdal! Gondolom, hogy holnap lesz az ünnepelés, ugye?