Szia Ilona!
De hangulatjavító virágokkal jöttél! 
Remélem, hogy majd sikerül a megfelelő színre kikeverni a vásárolt festéket! Akkor a telefonokat is elrendeztétek, már mi is túl vagyunk rajta.
Ha várjátok a gyerekeket, akkor bizony sokkal több kell mindenből... de a lényeg hogy együtt lehettek... Mi most a hétévégén csak hárman leszünk, Gáborék már ma leutaznak Bajára, lesz ott egy kis összejövetel a rokonsággal, és majd csak hétfőn jönnek vissza Pestre. De utána majd valamikor mi is együtt leszünk, eddig még nem pontosítottuk, hogy mikor... majd egyeztetünk. 
Én reggel óta az ebédezés kivételével... most ültem le újra... Aki akar, az bizony talál munkát! nappaliban dolgoztunk, leszedtem a sarokpolcokról a poharakat, és díszeket. A polcokat átmostam alul-felül, oldalt, mert már ideje volt... a poharakat is felfrissítettem. Ki-be pakolás rámolás... de már ezt meg kellett csinálni. Akkor jó készülődést! 
Tényleg nem is véletlenül volt ma reggel ilyen hideg... Ma van Mátyás nap... "Ha Mátyás jeget talál, akkor töri, ha nem talál, akkor csinál"...