Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Margitka!
Délutánra azért csak ideértem én is! Igen tegnap tudtam venni mindent, amiért mentem. Délután hozzákezdtem tortát sütni, a barátnőmnek névnapjára. Már nem tudom mit kitalálni, mindene van. A tortára esett a választás, meg kap virágot mellé. Meg is csináltam, majd ma visszük el. Fél hétre lesz otthon, még csak most tudjuk köszönteni.
A férjem mondta nekünk is jó volna valami kis édesség! Hát magunknak is sütöttem piskótát és megtöltöttem, ha már benne voltam a sütésbe.
Ma jól megszívtuk! A bojlerben kellett a tömítést cserélni mert csöpögött, éppen három éve volt cserélve, eddig tartott. Már gondolt rá a férjem, be is volt tervezve, ma jött el a cseréje! Mikor összeszerelte, megint csöpögött, megint le kellett engedni a vizet. Na ez jó meló nagyon! Bement a boltba hozott még egy tömítést, még jó hogy volt, nem kellett Miskolcra menni érte.Szegény jól megdolgozott még összerakta, de végre jó lett.
Utána gyorsan összerámoltam, most kicsit pihenünk és megyünk a barátnőmhöz.
Lia!
Borzasztó lehet a szomszédnak, hogy nem kapnak segítséget! Na a leanderem locsolása elmaradt, majd holnap csak sikerül. Pedig mondta a férjem majd meglocsolja, mondtam majd én! Nagyon be van most zsúfolva azért nem engedtem neki.
Gesztenyés krémmel töltöttem meg.
Ezt magunknak csináltam
Ilyen szépen virít a vitorla virágom