Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
Nagyon hangulatos, szép téli képet hoztál!
A reggeli után én már teregethettem is a kimosott ruhákat odakint.... De csak a teraszra mertem rakni, mert eléggé nyirkos volt a levegő. ... Aztán beosztottuk a munkát a konyhában, így hamar megfőtt a leves, kifőtt a tészta és a mártás is elkészült... Mivel én ugyancsak vágytam már új köténykére, és ezt meg is említettem párszor a napokban, a férjemmel nekiindultunk a városnak... De itt helyben nem találunk olyant, ami tetszett volna, hát irány Érd... Ott viszont először csak hófehéret láttunk, az nem kellett... Tovább mentünk, és vettünk egy karácsonyi díszítésűt... de ugye az csak akkor jó... megint másik üzletben találtuk magunkat, ahol végre találtam olyant, ami jobban tetszik, és sokkal praktikusabb is. Na persze még zoknikat is válogattunk, mert az mindig kell...
Meg a Lidl bejáratánál is belül nagyon finom almapaprikát árulnak, ami káposztával vna töltve.. Ugyan van itthon még 2 üveggel, de ugye ha már ott mentünk el, vettünk azt is... a férjem elhozott egy újságot, amit már itthon nézett végig.. és bizony jó kis akciókat nézett ki... de siettünk, hogy délre hazaérjünk.. Útközben még megálltunk és vettünk egy zsák krumplit is...
Lehet, hogy valamelyik nap megint átmegyünk Érdre?
Akkor nektek délutánra sikeres hús vásárlásokat!
A kocsonya pedig szépen fő a lassú tűzön, de lassan megnézem, hogy jó-e már? ... Aztán még azt is ki kell majd meregetni tányérokba...
De most egy pici pihenő megengedett!