Válasz: Társalgás
Itt az eső még mindig esik...

Csak most ért haza fél 7-kor a nagy fiam Pestről... Egyből ment is fel a szobájába átöltözni... Aztán jön vacsorázni... és beszélgetünk, mi történt ma... 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,606 1,607 1,608 1,609 1,610 … 2,570 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Itt az eső még mindig esik...

Csak most ért haza fél 7-kor a nagy fiam Pestről... Egyből ment is fel a szobájába átöltözni... Aztán jön vacsorázni... és beszélgetünk, mi történt ma... 
Én mára el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Már péntek van... Nekünk már itt a hétvége... a nagy fiam szabit vett ki mára is, holnap pedig kötelezően szabadságon van, így lett 3 napja.
.
Este a kvíz vetélkedőt természetesen megnéztük. Hát eléggé izgalmas volt megint, mint mindig...
Éjjel már a szokásos, de hajnaltól elaludtam, majdnem fél 7-ig... Talán most már mindig így lesz? De nem zavar annyira, mert ugye saját magunk osszuk be az időnket, hiszen nyugdíjasok vagyunk...
Főzni kell ma, bár maradt egy kis smarni, de csak egy jó adagnyi... az az enyém lesz!
... Viszont este már áztattam be lencsét abból lesz leves. Másodiknak pedig krumplis tésztát csinálunk...
Már ma is megittuk a férjemmel együtt a reggeli frissítő kávét.
Természetesen hozom későbbre is:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, szükségünk lesz ma is rá.
Mi dolgozunk holnap is, most nagyon hosszúnak tűnik a hét.
Tegnap itt is ronda idő volt, ma egy kicsivel barátságosabb.
Ilona.
Ott akkor nem esett az eső, ha tudtál biciklizni.
Érdekes, országon belül mennyire eltérő az időjárás.
Szia Lia!
Ha holnap is kell dolgozni, akkor bizony hosszú is lesz ez a hét számotokra... 
Először a fiaméknál is úgy volt, hogy szombaton is munkanap van, de aztán kaptak utasítást, hogy kötelező a szombat... persze ügyelet náluk mindig van, csak beosztják egymás között a dolgozók...
A mai reggelünk is hidegen indult, csak - 1 volt, amikor lejöttem, most már 0 fokot látok a kinti hőmérőn a konyhaablakból... De csak +3 fokig emelkedhet ma a hőmérséklet. Ha igaz, akkor itt ma és holnap sem várható csapadék...
A reggeli tornán már túl vagyok, a reggelin is... készülődök a főzéshez.
Neked is jó munkát! 
Mikor kezdődik az uh kezelés a férjednek? 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi kávét én most délutánra hoztam. Annyira álmos vagyok egy gyengét most főzök, majd teszünk bele tejszínt.
Megint nem volt ma tv és netünk sem, most jött vissza.
Nem tudom még mit csinálnak rajta, mondtam is a férjemnek annyira rossz hogy nincs már nagyon megszoktuk.
Reggel írni szerettem volna a fórumba, hát mát 8 óra után nem volt. Csak az ünnepekre legyen jó!
Volt elfoglaltság ma is mindig találunk itthon! Mára főztem sárgaborsó levest és sajtot rántottam ki.
Hamar sötétedik és nincs kedvem semmihez sem
Lia!
Itt nem esett az eső, csak nagyon hideg van. Fúj a szél és hidegebbnek érezni miatta a levegőt.
Még ameddig lehet, előveszem a kerékpárt, én nagyon szeretem. A gyaloglás is jót tesz, de ha cipekedni kell akkor már nem jó. Így ott a kerékpár és jól megtudom pakolni.
Jó hosszú hetetek van!
Na ezen a napon is túl vagyunk. Dolgoztunk rendesen. Ebéd után oda készítettem egy ragu levest, most fő, azt esszük a hét végén, csirke pörköltet is elő készítettem a lassúfőzőbe, holnap csak elindítom, a férjem majd nézi mikor van készen. Főz ki hozzá tésztát,az lesz a hétvégén.
Margitka.
Hétfőtől kezdődik a kezelés 10 alkalommal, még csütörtökön kap egy szurit a nyakába és az is letelik.
Ilona.
Hiányzik ha nincs tv, már hozzá szoktunk nagyon.
Hamar sötétedik, 4 óra és teljesen sötét van.
Én az idén fel sem hoztam a biciklit a pincéből pedig kellene a mozgás, de mindg nagy csomaggal, laptoppal jövök megyek, mindig van mit intézni, kocsival hamarabb van.
Kukucs...
Ma sem jutottam előbb ide a géphez. Mára is kijutott az elintézni valókból... De látom, hogy Ti voltatok itt délután. ![]()
Ilona!
Ma is de ünnepélyes képen hoztad a kávét. 
Nagyon bosszantó lehet ez az ingadozás a tévével és a nettel... bizony ehhez már nagyon csak hozzászoktunk... a hiányuk tényleg idegesítő... 
A sötétedés minket is befolyásol... Azért a Skype-re benéztem az előbb, mert láttam hogy írt valaki.. persze, hogy Gábor! Nem is tudtam, hogy ma kapják meg a 3. oltást, mind a ketten Pfizert kaptak. De még tegnap nem említették... sőt reggel sem... A lényeg, hogy Ők is túl vannak rajta.
Lia!
Ügyes voltál, ha ebéd után így előre készültél a főzéssel a hétvégére. 
Akkor majd csak lesz javulás a férjednél. Jó, hogy nálatok kaphatja a kezelést majd! ![]()
A bicajt már én sem vettem elő vagy 2 éve, teljesen leszoktunk róla, de a gyalogolás is jó... Nekünk 5 percnyire van a Tesco, és a Koma áruház, a többi bolt messzebb, de oda is el lehet sétálni. Persze, ha többet vásárolunk, akkor kocsival megyünk el messzebbre...
Most már én el is köszönök mára. Ilyenkor álmosodom... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Itt a szombat már! ... De munkanap van, hacsak nem vettetek ki szabadságot... A fiaméknak kötelező volt ezt a napot kivenni... Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este most nem sokáig néztem a fürdés után a tévét, és ma hajnali 3 óra után ébredtem csak meg, és utána még egy picit szundítottam is......
Jelenleg nálunk 1 fok van, és ha úgy lesz, ahogy az előrejelzés mutatja, 3 fokig emelkedik majd napközben a hőmérséklet... Most kezd világosodni..
Főzni nem kell ma, maradt lencseleves és krumplis tészta is.... de a férjem szeretne egy kis palacsintát, ezért majd a reggeli után bekeverek egy kis adagot, aztán Ő ki is süti...
Már ma is megittuk a reggeli frissítő kávét mind a ketten.
Természetesen hozom későbbre ma is:
Szia Lia!
Látom, hogy gondoltál ránk is a munkaidő vége felé. Már remélem, hogy otthon vagy, és kipihened majd a mai napot! 
Aranyos kis ünnepköszöntős képet hoztál! Legyen nektek is már pihenős, nyugodt az otthon töltendő ünnepi hétvége! Amennyi időt csak leeht töltsétek pihenéssel! 
Az idő olyan borongós egész nap, de nem volt eddig semi csapadék sem szerencsére... Mi is túl vagyunk az ebéden, most ilyenkor jólesik egy kis pihenő már.
Lapok Previous 1 … 1,606 1,607 1,608 1,609 1,610 … 2,570 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás