Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,597 1,598 1,599 1,600 1,601 … 2,570 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek legyen vidám és nyugodt a napja... lehetőleg! 
Lia!
Jól tetted, ha pihentél, máris jobban érezhetted magadat! Köszi a fotókat! Tényleg nagyon aranyos lett a kis fürdőszobátok! Ügyesen megoldottátok! 
Akkor mára friss erővel in dulhatsz adolgozóba! Drukkolok ma is, hogy ne legyen túl fárasztó a napod! 
Este igyekeztünk a fürdéssel egymás után, mert az Atv-ben a Géniusz vetélkedőt ki nem hagynánk! Most is nagyon izgalmas, és szórakoztató volt! 
Éjjel viszont megint olyan többször megébredés volt... De mégsem érzem fáradtnak magamat. Igaz, hogy most már délutánonként minden nap beiktatunk pihenést, az nagyon jól is esik.
Nálunk most -3 fok van, aztán majd délre csak +6 lehet... Csapadék még ma sem várható... de lassan közeleg...
Főzni ma levest kell Valószínű, hogy gyümölcsleves lesz... Második maradt tegnapról....
A kávénkat már megittuk a férjemmel.
Hozom későbbre is:
SzIasztok!

Margitka!
Köszi a finom reggeli kávét! A lángosod nagyon guszta lett! Tegnap nagyon jó volt együtt lenni a barátainkkal. Pontosan 12 órakor érkeztek és bizony este 7 óra után indultak haza. Végre hogy volt időnk jót beszélgetni már egyszer nem zavart meg senki sem.
Az ebéd is nagyon finom volt, nem győzték dicsérni, a levesből háromszor is szedtek. Valóban a tarja is nagyon finom volt. Puding csokis, vanília és puncsos volt. A pogácsám is nagyon finom volt.
Hoztam képeket gyorsan csináltam még nem jöttek meg
Mikulás virágot is kaptam, kaptunk ajándékot is!
Most megyek a boltba, aztán a virág ha nem fagyott le be kell hordani.
Adventi koszorút szeretném már elkészíteni, mert utána nem lesz időm erre. Kezdem a piskótát megsütni hétvégén jönnek a gyerekek.
Lia!
Nagyon szép lett a fürdő, szép ízléses a bútor is.
Szia Ilona!
Finom teát hoztál a tízóraizáshoz! ![]()
Örülök, hogy jól sikerült a vendégeskedés a barátainkkal! Biztos minden nagyon jól sikerült, ha ennyire meg voltak elégedve! 
Köszi a fotókat! Igazán szépen, ünnepélyesen megterítettél! Szép nagyon a mikulásvirág, aztán még ajándékkal is kedveskedtek. ![]()
Én most beszélgettem Gáborral, holnap reggel jön, de pénteken már vissza is kell mennie, mert vannak programjaik... Azért jó lesz egy kicsit megint együtt lenni.
Akkor most a hétvégén jönnek a gyerekek! Tehát most lesz ünneplés! 
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Margitka.
Jól drukkoltál, ma is tűrhető napunk volt, munkát nem is hoztam haza. Ebéd után én is pihentem, jól esett nagyon.
Jó hogy sikerül a fiadnak haza menni, még ha rövid időre is, tudtok találkozni.
Hideg volt a reggel itt is, -4 fokot mutatott a hőmérő.
Este még behordtam ami kint volt virág, a leanderek még a garázs előtt vannak, hétvégén azt is bevisszük.
Ilona.
Örülök hogy jól sikerült a vendégeskedés, nagyon szép a terítés is amit készítettél. Öröm látni mikor jó ízűen fogyasztják a vendégek az ételt. Ilyenkor röpül az idő, alig vesszük észre és este van.
Szia Lia!
Na akkor majd holnap is drukkolok, hátha megint bejön! 
Én ma reggel korán berakodtam a mosógépbe, és 0 fok volt, amikor kivittem a reggeli után a kimosott ruhákat az udvarra. Jól tettem, mert ma hamar kisütött a nap a hideg ellenére, csak délután 3 óra előtt hoztam be mindent... akkor még +5 fok volt... igaz, hogy utána még ki kellett teregetni fent a fürdőszobában és a szobákban, de már lassan minden teljesen száraz is lesz. 
Mivel holnap jön a Gábor, ebéd utána férjemmel ismét csináltunk réteseket. Most 4 rúddal. Ebből 3 szintén túrós mazsolával és áfonyával, és 1 pedig mákos-meggyes lett. Majd csak holnap akarom felvágni. ![]()
Még nekem is kint vannak a muskátlik, bár már pár cseréppel vittünk át a fiam házába.... ott fognak telelni..
Margitka.
Hú a rétes is nagyon finom tud lenni, a hétvégén már nekem is kellene sütni valamit. Pénteken este vacsorára vagyunk hivatalosak, 70 éves lesz az egyik ismerősünk, nem igazán örülök, étterembe leszünk és többen.
Szombaton a halászlének szeretnénk az alaplevet megfőzni, 1 hónap és karácsony.
Lia!
Szép kerek évfordulóra mentek... De én is tartanék a sok ember együtt lététől... Azért nagyon vigyázzatok majd! 
Nekünk vannak elrakva a fagyasztóládába 2 dobozzal is halászlé alaplevek.. épp ma láttam, amikor meggyet vettem elő... Bizony már nagyon közeledik az ünnep...
Itt hozom a 4 rúd rétest, amit csak holnap vágok fel... ha igaz:
Most pedig megyünk vacsorázni... 
Na, én biztos megkóstolnám a rétest. ![]()
Jó étvágyat, majd jó pihenést kívánok.
Lia!
Én bizony most nagyon erős voltam, és letakartam konyharuhával a rétest a tepsiben, és beraktam jó hideg helyre a spejzba. Holnap tökéletes lesz majd nasizni... 
Aztán megnéztünk a sorozatunkból 2 részt is. Még a konyhában volt egy kevés dolgom, de most már rend van. Már a tévé mellett maradunk. 
Én most már elköszönni jöttem a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Lapok Previous 1 … 1,597 1,598 1,599 1,600 1,601 … 2,570 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás