Válasz: Társalgás
Sziasztok!

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,586 1,587 1,588 1,589 1,590 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok!

Sziasztok.
Szerencsésen hazaértünk, további meghitt megemlékezést kívánok.
Sziasztok újra! 
Ma valóban a családdal telt a napunk, jó együtt lenni. Most már ez ritkán jön így össze... Sokat voltunk kint a kertben a szép időben.
Ilona!
Tudom, hogy Ti már előbb megjártátok a temetőket. Mi ma délelőtt itt a helyi temetőben voltunk a síroknál. Égettünk mécseseket a virágok mellett. Szerencsére még nagyon szuper időnk volt. Nektek is további szép napokat kívánok! 
Lia!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek ma délután! Akkor most szép élményekkel tele, értetek haza. Nektek is meghitt emlékezést kívánok a továbbiakban! 
Mi most készülünk vacsorázni, aztán talán valamilyen filmet ha kiválasztanak a fiúk, akkor azt megnézzük még. Én még ma is sütöttem egy adag sajtös pogácsát, mert nagyon fogyott az előző adag...
Sziasztok!

Margitka!
Ügyesen megjártátok Győrt! Nem volt nagy forgalom? Igen sok sír van sajnos, mindenhol egyszerre nem lehet lenni. Mi is kimegyünk megint ide helyben majd holnap. Nagyon fájt a lába a férjemnek a múltkor mikor kimentünk, csak ült a kocsiban én égettem akkor a gyertyát. Már jobban van és holnap azért megyünk itt helyben.
Itt is szép idő volt egész nap. Volt munka, ebéd után birsalmával foglalkoztunk. Kaptunk vagy négy napja, de nem volt idő berakni. Így is csak a felét tudtuk megcsinálni, majd holnap folytatjuk.
Közben megnyírtam a férjem haját is mert már nagy volt. Én is becsavartam és a végéből vágtunk egy kicsit. Eltört a keze a fodrászomnak egy hónapja, még mindig nem dolgozik. Nem tudom mi lesz, ha már nem tudok mit kezdeni a hajammal!
Ebből most ennyi lett
Ilyen érdekes körténk termett!
Mikor leszedtük nem volt időm megmutatni mennyi körte termett ez éven! Maradt még a fán is jó volt néha enni róla. Ez már mind el van téve télire befőttként! elég volt meghámozni, mert mi csak úgy szeretjük.
Lia!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! Biztosan sokan volt ma az utakon!
Ilona!
Kedves esti képet hoztál még! 
Vasárnap szerencsénk volt az utazással, nem volt túl nagy a forgalom, szépen tudtunk haladni oda, és visszafelé is. Holnap még mi is szeretnénk kimenni a temetőbe itt, hiszen a Halottak Napja lesz... Ha már nem fáj annyira a férjed lába, akkor talán nem lesz gond a holnapi sétával a temetőbe....
Még mi is kihasználtuk a mai jó időt. A mosógépemet is beindítottam, meg is száradtak kint a ruhák... a fiúk is találtak a ház körül munkát, volt rámolni valójuk. Na és a férjem pedig ismét szedett le szőlőt, és 5 liter mustot csinált. ![]()
Guszták lettek a birsalmakompótok! Nagyon finomak is lehetnek! 
Na és ez a körte! Igazán érdekes formájú! ... Akár egy ufó! 
Az idén is jó sok körtétek termett! Volt vele munkátok, de megérte, mert lesz finomság később is, ha enni akartok! ![]()
Vacsora után megnlztünk egy angol-amerikai sci-fi akciófilmet. ezt választották ki... Izgalmas volt eléggé, én is végig néztem, pedig elég hosszú volt... A címe: Beépített tudat
Ugye holnap már munka lesz. Gábor még itt maradt, de dolgozik majd innen, elhozta a laptopját is... Majd csak este megy vissza Pestre, hiszen Bogi is akkor ér majd haza. A nagy fiam pedig szabin lesz még... Elkezdődhet a fürdés is... Én mára elköszönök.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!

Margitka!
Most értünk haza, megint vidékre mentünk. Kiszaladtunk a temetőre is, de sajnos esett az eső, így nem tudtunk tovább maradni. Megint volt dolgunk most nem a házzal, hanem a földdel kapcsolatban. Majd meglátjuk mi lesz belőle.
A mai birsalma főzése elmaradt, már nincs kedvünk most elkezdeni a munkát! Lesz idő holnap is.
Akkor együtt volt a család hétvégén. Jó volt, ha most több napot tölthetett otthon a fiad, legalább volt idő a beszélgetéshez!
Még csak most ültem ide, de már is keresnek telefonon! Inkább elküldöm most amit leírtam, majd jövök!
Sziasztok.
Én is bekukkantok egy kicsit, kevés időm van most is, sok a munka bent is, van intézni valóm is sok a héten.
Margitka!
A telefonomat ma vittük szervizbe, csütörtökre ígérték hogy ha lehet megjavítják.
Jó hogy egy kicsit együtt tudtatok lenni a hétvégén, hugodékkal is tudtatok találkozni.
Az epret hova ültetitek, nekünk ládákban van, tegnap locsoltam meg és itt is van még rajta egy pár darab, finom az íze is.
Ilona!
Tegnap szerencsénk volt az úton, simán tudtunk jönni végig, nem volt nagy forgalom.
Érdekes alakú körtétek van, sok munkátok van vele, de finom lesz majd télen elővenni.
Szia Ilona!
Csodás csokort hoztál! Köszi! 
Már tegnap este elkezdett esni az eső... aztán ma hajnalban is szakadó esőre ébredtünk... napközben sem volt sok szünet az esőzés közben... csak pillanatokra sütött ki a nap délután... Akkor ki is használtuk az időt, és szedtünk még szőlőt, mert ma most késő délután a munka befejeztével indult is Pestre a Gábor haza... csak épp ettünk még együtt egy kicsit, mert jó 1 óra múlva érkezhet haza, addigra éhes is lehetne... mivel délután csak krémest ettünk, mást nem kívánt senki, mert ebédnél jóllaktunk mindnyájan... Most értünk haza az állomástól, csak kivittük kocsival Gábort, mert természetesen mos tis alaposan felpakoltam... Már a vonaton van, 7 perc, és Kelenföldön lesz, aztán átszállhat a metróra..
Ez a nap is eltelik lassan... Most már csak megvárom, míg otthonról jelentkezik...
Szia Lia!
Látom, hogy megelőztél a beírással. 
Milyen egyszerre értünk ide.
... Még nekünk is lesz pár elintézni való a hétvégén... Holnap délután a villanyszerelő is jön, végre teljesen befejezi, ami még hátra volt...
Az jó, ha csütörtökre meg is javaíthatják a telefonodat!.. Ugye, hogy mennyire tud hiányozni!
Igen, nagyon örültünk Heniékkel, hogy egy picit együtt lehettünk! Annyit meséltek, szinte állandóan egymás szavába is vágtak... 
Az eper egyelőre nekünk is kis cserepekben van egy ládában, kint a terasz mellett... majd, ha elmúlik az esőzés, én ki szeretném ültetni.. még a helyét nem találtam meg...
Gábor már hazaért. Szerencsére nem tört el semmi sem útközben... mert még mustot is küldtem vele...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Lapok Previous 1 … 1,586 1,587 1,588 1,589 1,590 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás