Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,564 1,565 1,566 1,567 1,568 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel most jobban aludtunk mindketten. Nem sokkal csak 6 óra előtt ébredtünk fel. Én már be is rakodtam a mosandó ruhákat a mosógépbe, szépen dolgozik is a gép....
Ma hidegebb lett a reggelünk. Jelenleg 6,5 fok van. Aztán majd ma már csak lassan emelkedik a hőmérséklet és 18 fok lehet napközben... Szélcsend van jelenleg, és kissé felhős... De már a nap is jelentkezik a felhők mellett, és eső nem lesz ha igaz...
Ma még főzni ma sem kell, maradt minden szerencsére, sütik is. ![]()
A kávénkat most ittuk meg a férjemmel.
.
Hozom későbbre is:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Most is csak bekukkantok egy kicsit. Már korán reggel úton voltunk.
Örülök, hogy nagyon jól éreztétek együtt magatokat a vendégekkel! Nagyon sok finomság készült és még sétára is került egy kis idő!
Ma is szorgoskodtatok sok paradicsomot főztetek be. De jó lesz majd később elővenni ezeket a sok finomságokat!
Mi tegnap korán reggel elindultunk vidékre, jó sok munka volt ott is. Egész nap tüzeltünk, a portát tettük rendbe.
Most körtét főzünk be, mert ugye ez is folyamatosan érik. Hétvégén jönnek a gyerekek lesz dolgom megint bőven. A szemem egyre rosszabb már alig várom hogy kedd legyen!
Lia!
Neked jobbulást kívánok, remélem már jobb egy kicsit a derekad! Ítt is egyre több gyerek beteg, Leventének is ment a hasa, de egyéb baja nincs, elvitték orvoshoz de nem kovidos, holnap mehet suliba!
Szia Ilona!
Csodaszép őszi képet hoztál! 
Örülök, hogy van egy kis időd benézni hozzánk! Már gondoltam Rátok többször is, hogy mennyi dolgotok lehet még... Ott nem tilos a tüzelés? ... a lényeg, hogy sikerült a rendrakás!
Akkor szépen haladtatok a körte elrakásával is! Majd lesz mit elővennetek Nektek is télen!
... Azért csak vigyázz Magadra! De gondolom, hogy a hétvégi ünneplésekre szépen felkészülsz még!
Na és a szemed is eszembe jutott.. már közeleg a műtéted napja. Utána biztos jobb lesz! 
Sajnálom, hogy az unokád megbetegedett, de szerencsére nem annyira nagy a baj, és már iskolába is mehet! 
Bizony kegyes volt hozzánk tegnap az időjárás, még pingpongozni is tudtak délután a gyerekek az udvaron, és mi is pihentünk a napozóágyakon, ott is jó volt beszélgetni.
Ma azért eléggé lehűlt a levegő, csak nem régen hoztam be a kora reggel kimosott ruhákat... Most meg újra kisütött a nap... de csak 17 fok van jelenleg...
Most pedig melegszendvicset készítünk uzsonnára a férjemmel.. süti még mindig van mindenből valamennyi...
Sziasztok.
Végre én is ideértem, szörnyű napunk volt ma is. Délig bent dolgoztunk, utána hoztam haza a munkát, nem régen fejeztem be. Már a szemem is nehezen bírja, a lábaim is a sok ülést.
Margitka.
Reggel itt is hűvös reggel volt, napközben szép idő lett de most megint lehűlt estére.
Az uzsonnátok is finom volt, egészségetekre.
Ilona.
Sok munkátok van, vigyázz magadra.
A derekam aránylag javul, de a sok ülés annak sem jó.
Jó hogy nem lett nagyobb baja az unokátoknak, most divatos betegség erre is.
Drukkolok nagyon neked hogy minden rendben legyen.
Szia Lia!
Sajnálom, hogy ma sem volt szerencsésebb a napod, ami a munka mennyiségét illeti... El is hiszem, hogy nagyon kifáradt a szemed... na és a lábad mellett még derekadnak se jó az ülés... ezt már én is tudom, ezért is csak keveset ülök le a gép elé, még akkor is, ha lenne több időm... Többször kell már naponta nekem is tornázni, mert a derekam sokszor jelez sajnos. ![]()
Próbálj minél előbb lepihenni, igazán Rád fér már! 
Na ez az időjárás bizony nagyon sokat változik. Az előbb a tévében is mondták, hogy a hétvégére megint hatalmas hőség is jöhet a hideg után. 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel elég jól aludtam megint. Reggel első voltam, aki lejött az emeletről, és ma én főztem meg a reggeli kávénkat is. Aztán már feltettem a teát is, és megtálaltam a reggelihez. Ma a fiam itthonról dolgozik... De már a férjem is lejött. Mi ketten vagyunk a frissek ma!
Közben a fiam már le is jött reggelizni... persze 3/4 8-kor már kezdi a munkát...
Jelenleg 9 fok van. Aztán majd ma már ismét lassan emelkedik a hőmérséklet és csak 14 fok lehet napközben... esetleg minimális eső is eshet... Szélcsend van jelenleg, és eléggé felhős...
Ma már kell főzni, lebbencsleves és smarni lesz, de még mindig van maradék minden sütiből, édes és sós is. ![]()
A kávénkat most ittuk meg a férjemmel.
.
Hozom későbbre is:
Ma egész délelőtt felhős volt az ég, de eső csak nagyon kevés volt reggel... Aztán ebéd után egy kicsit a szél is feltámadt, és percekig a nap is megmutatta magát... Én kihasználtam a jobb időt, és leszedtem újra a még piros-pirosodó paradicsomot... Ott a hársfa alatt a körasztalon délután szépen tud még pirosodni. Mindig odarakom, ha leszedem, mert délután pont odasüt a nap. Holnap főzünk magunknak megint lecsót 2 napra. ![]()
Jelenleg ennyi van:
Sziasztok!
Hazaértem,ma csendesebb napunk volt, kevés munkát hoztam csak haza, most végeztem vele.
Margitka!
Szépen van még paradicsomotok, finom lecsó lesz belőle. Reggel itt is hűvös volt, eső is esett, délutánra lett egy kicsit jobb idő.
Munka után volt intézni valóm, mikor mentem megállított a rendőr, rutin ellenőrzés volt, mióta jogosítványom van, most fújtam szondát először. Nem lett színes.
2 hét múlva költözünk az új rendelőbe, lehet pakolászni, készülődni, izgalmas lesz mire minden az új helyére kerül. Itt a régi rendelőben 38 éve vagyok.
Szia Lia!
Akkor hasonló volt az idő ott is... Gábor fiam is mondta reggel, hogy a napot nem is látták még... Mi is csak ebéd után... de aztán elég szépen javult itt is az idő, 18 fok is volt egy rövid ideig... de aztán csak hamar hűvös lett újra...
Na gondolom, hogy azért izgultál egy kicsit, amikor ellenőriztek a rendőrök, igaz! 
A paradicsomnak nagyon örülünk, mert nem mindig elég az, amit elrakunk... Tavaly például a kecsap fogyott el... paradicsomlé még maradt pár üveggel.. De ha terem, azt bizony el kell tenni... nem tudhatjuk, hogy majd a következő év milyen is lesz...
Hú de izgalmas a költözés!... Pláne ennyi év után... Akkor jó készülődést! 
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Lapok Previous 1 … 1,564 1,565 1,566 1,567 1,568 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás