Válasz: Társalgás
Margitka!
Minden rosszban van valami jó is látod?Igy egy jobb és erősebb,márkásabb géphez jutottatok!Előkarácsonyi ajándék...Használjátok egészséggel!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Margitka!
Minden rosszban van valami jó is látod?Igy egy jobb és erősebb,márkásabb géphez jutottatok!Előkarácsonyi ajándék...Használjátok egészséggel!
Akkor én elköszönök mára,mert reggel korán fogok kelni,előreláthatóan korábban,mint szeretném!
Jó éjt és puszi mindenkinek!
Ancsa!
Köszi, így is van! ... Én is sokkal jobban örülök ennek a gépnek! 
Közben kisült a kókuszosnak a mézes piskóta... most hűl... aztán majd nekiállok mártogatni a kakaós mázba, és forgalom a kockákat a kókuszreszelékbe... na az egy kicsit rabszolga munka lesz, de addig csinálom, ameddig akarom... volt már, hogy másnap fejeztem be... de imádjuk, és ez nem maradhat el karácsonykor, nálunk hagyomány... csak nagyon nagyon ritkán toltam el a megsütését szilveszterre... 
Megsült már a kolbász? 
Ancsa!
Ó látom, hogy közben el is köszöntél! Mégpedig egy nagyon cuki képpel!
... Jó pihenést, aztán reggel hajrá! ... 
Tulajdonképpen én is korábban szeretnék holnap felkelni, de mostanában ez nem mindig sikerül... mindegy persze, mert a munkát úgyis el kell végezni, amit beterveztünk... Ha igaz, akkor holnap már a boltba sem kell átmenni... ![]()
Sziasztok kedveseim!
Jöttem learatni a babérokat - köszönöm szépen a dicséreteket, bár tudom, hogy elfogultak vagytok velem!:)
További kellemes karácsonyi készülődést kívánok mindenkinek!
Szia Kat!
Tény, hogy én meglepődtem, hogy ilyen szépeket csináltál! ... Nagyon sok időd mehetett rá, de szerintem megérte a munkát, mert ezek maradandó ajándékok, és becsben fogják tartani a lányok, mindig szeretettel gondolnak Rád, ha csak ránéznek is! 
Na elkészültem a kókuszossal, most már mást nem is csinálok... Jól esik már a pihenő! 
Majd holnap ebédet is kell főzni... aztán meglátom, hogy mit tudok még csinálni... Az ünnepi ebédet meg úgyis csak szombaton kell elkészíteni. ![]()
Neked is további jó készülődést az ünnepekre! 
Mára én el isköszönök... Hosszú volt a nap... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Ébresztőőőő!Nyakunkon a Karácsony!Nálam már fő a húsleves és minden elő van készitve,csak várom ébredjenek meg a szomszédok,addig em akarok zajt csapni,elég ha a macskák egész éjjel hancúroztak..most megreggeliztek és elnyúlva alszik ,mind a kettő,remélem hagynak ma dolgozni,ha már aludni nem hagytak!
Be-benézek majd,de muszáj a dolgom végezni,ha készen akarok lenni,úgyhogy puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ancsa!
De aranyos képpel jöttél ma! 
Ma mi is korábban felkeltünk, hiszen feladat az van bőven... Megvártam, hogy elmenjen a fiam dolgozni, és már főztük is a kávét.... Egy kicsit bekukkantok a levelezésembe még, aztán kezdődhet is a nap....
Azért a cicáitok nagy francok, hogy éjjel nyüzsögnek... de ugye minden rosszban van jó, ahogy Te is írtad nekem tegnap.. Legalább most nincsenek láb alatt... majd tudsz dolgozni, ha igaz...
Megiszom a kávémat, a férjem ma is megelőzött vele...
Neked is jó szorgoskodást! ....

A megígért zabpelyhes kókuszgolyók is elkészültek... Most tartok egy pici pihenőt... a húsok elkészítve a holnapi sütésre....
Látom, hogy mindenki szorgoskodik, de hiszen ma van az utolsó nap, holnap már karácsony! ![]()
Sziasztok!
Nekem is lassan letelik a mai műszak,jöhet egy kis pihenő.
Munka után kezdem a készülődést én is.
Szia Lia!
Jó volt egy picit beszélgetni ma! ... Csak pihend ki a mai napodat, mert tudom, hogy otthon nem sok lazításod lesz! 
Éppen benéztem a levelezésembe, és a fiam is írt, hogy ma délben elengedték.. próbáltam otthon hívni, de szerintem már elindult hozzánk... Megyek is mert még van elintézni valóm odakint! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás