Válasz: Társalgás
Jó pihenést kívánok.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,505 1,506 1,507 1,508 1,509 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Jó pihenést kívánok.
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Remélem, hogy Ti jól aludtatok!
... Én korábban elaludtam este, de aztán hajnalban megint sokat voltam fent...
Már szombat van, repül az idő.... A reggel most nagyon jó, mert nem fúj a szél és már a nap is süt. Jelenleg 12 fok van. Ma még nem lesz eső, és 27 fokra is felmelegedik majd a hőmérséklet. Na és ha igaz, akkor holnap már eső is várható, ami viszont a kertnek nagyon jó, mert nem kell akkor öntöznünk...
Mielőtt lejöttem, beindítottam a mosógépet, lassan végez is, és lehet teregetni már a reggeli előtt...
A kávénkat megittuk már mindketten, azért ettől frissnek is érzem magamat.

Hozom most is a későbbieket:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli fincsi kávét! A térdemet kenegetem, az jót tesz neki. Ha nem fog javulni elmegyek az orvoshoz. Itt is szép az idő, de felhősödik esőt jósoltak.
Ma főznöm kell, gulyást készítek mára mellé lángos lesz. A kiskertet szeretném rendbe tenni ott is nehezen fejlődik minden, a palánta is kicsi még.
Sütés is be van tervezve, lehet hogy rétes lesz.
Lia!
Nektek jó főzést kint a szabadban, finomat készítesz! Sikeres medence állítást! Itt már 24 fokos a víz ebben már lehet fürdeni. A jég a múltkor lehűtötte de nem is gondoltam, hogy ennyire felmelekszik már.
Szia Ilona!
Csodás csokorral jártál itt! Nagyon ünnepélyes a fotó! 
Remélem, hogy használ a térdednek a kenőcs! Azért pihentessed, amennyit csak lehet a lábadat!
Itt gombás, virslis leves készült és a második tojásos nokedli volt friss salátával. A férjem pedig rakott palacsintát kívánt még... hát kevertem be tésztát, Ő ki is sütötte, és elkészítette... de abból még nem ettünk, mert egyszerre sok lett volna...majd egy picit később talán...
Aztán a kertben daráltuk a levágott ágakat a fiammal, amik már ugyancsak megint összegyűltek. Jól el is fáradtunk.. Csak épp most végeztem az ebéd utáni mosogatással... de most kell még egy kis pihenő kint a hársfa alatt...
Finom ebéd készült nálatok is! A rétessel is elkészültél? ![]()
Hogy van a kis unokád? 
Szia Margitka!
Nagyon finom ebédetek volt! Egészségetekre! Még palacsinta is készült. Akkor Ti is dolgoztatok a kertben. Nálatok is szépen haladnak a házzal? Gondolom, hogy már szépen alakulgat minden!
Én nem csináltam semmit mert egészen eddig csak a telefon csöngött.
Először egy ismerősünk hívott itt lakik nem messze, kőművesre lenne szüksége kérdezte nem-e tudunk valakit. Jól elbeszélgettünk, egészen több mint egy órát.
Utána a gyerekek hívtak, köszi minden rendben van az unokámmal. Mondta, hogy mama most látnád milyen a szemem és az orrom, nagyon szép! Jót nevettem! Az orra nem piros, nem varas szépen begyógyult. Pedig csak két napja kezelik, ja és a szeme is rendben van. Biztosan mehet suliba hétfőn, küldhetik a fényképet a dok.nőnek. mégis csak jó volt elvinni az orvoshoz!
Velük is elbeszélgettünk, most hagytuk abba.
Így nem volt időm eddig sütni, de nem probléma mert van fagyi itthon.
Ilona!
Örülök a jó hírnek, hogy jól van az unokád! Ti is megnyugodtatok akkor, ugye! 
Délután már mi sem dolgoztunk ma semmit sem. A rakott palacsintát már teszteltük, nagyon finom lett. 2 óra után már felvágtuk.. talán ennyire finomra még sosem sikerült! Természetesen tejszínhabbal ettük.
Nagyon megdicsértük a férjemet érte:
Eddig egy filmet kezdtek a férjemék nézni, én bealudtam.. és most megint ettünk a palacsintából... én sem tudtam ellenállni neki.
Fagyi nekünk is van, ha nem lett volna ez, biztos én se sütöttem volna... mondjuk ehhez is csak a tésztát kevertem be, a férjem érdeme most minden! 
... na itt is csörög a telefon....
Ilona!
Nem tudtam válaszolni a kérdésedre... én is jól elbeszélgettem az időt, egy rokonom hívott, már nagyon régen nem találkoztunk, volt miről beszélni... 
Igen halad a munka, ha lassan is... Már a belső vakolással végeztek, most a padlófűtés szerelő munkára várunk, és még a ház külső szigetelése lesz a következő munka...
Most már túl vagyunk a vacsorán is, már csak a tévét nézzük...
Lia!
Ugye nem csak munka volt mára betervezve! ... Remélem, hogy Nektek is kellemesen telt el a szombatotok! 
Sziasztok.
Én most értem ide, egész nap szinte dolgoztunk. A fűvet levágtam, a babgulyás is finom lett, holnapra is marad belőle. Sütöttünk kolbászt is, ebédre dugig ettük magunkat.
Délután a barátnőmékhez mentünk át, jól elment a mai napunk is.
A medence nem lett felállítva, a garázs lett helyette kipakolva.
Margitka.
Nagyon finomat talált ki a férjed, kezet foghatna Zsomborral ő is ezt kért, de majd pénteken sütök neki a szülinapjára. Mivel töltotted meg?
Ilona.
Örülök hogy gyorsan javul az unokád, jó hogy elvittétek orvoshoz.
Szia Lia!
Közben kimentem meglocsolni a virágokat én is. Ma nagyon nagy volt a meleg, muszáj is öntözni... A fiam még most is öntöz a kertjében... A fűnyírás itt is megtörtént, azt a férjem csinálta meg még délelőtt. ![]()
Most nagyon kellemes a levegő, bár már a szúnyogok is jelentkeznek. 
Na akkor jól kitettetek Ti is magatokért megint! De holnap majd lehet talán lazítani? 
A garázs rendberakása jó nagy munka lehetett.. a medence meg majd elkészülhet, hiszen most kezdődik még csak a nyár. ![]()
Hú Zsombornak pénteken lesz a szülinapja? Finom is a rakott palacsinta! Itt a töltést is a férjem csinálta ma, dió, mák, cukrozott kakaópor és lekvár került közé. ![]()
Köszi a tanácsot, a mákot kihagyom, de a többit használni fogom.
Jó pihenést kívánok.
Lia!
Biztos finom lesz!
... Közben Gábor is most jelentkezik a Skypen...
Már elköszönni jöttem vissza a géphez.... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok mára! 
Ma reggel már egy kicsit borúsabb az idő, csepergett is némi eső már... de ez a madarakat nem zavarja, mert elég hangosan csivitelnek!
Ma húsleves lesz, ugye a vasárnap nálunk csak nagyon nagyon ritkán maradhat el e nélkül. Másodiknak most tarhonyás hús készül, abból holnap a fiam is vihet majd magának ebédre, ha megy Pestre dolgozni...
Már megittuk a kávét mindketten a férjemmel. Mindjárt készítjük a teát is, már megtálaltam az ebédlőben... csak citromfűért ki kell menni a kertbe, mert az nagyon finom tud lenni.
Jelenleg 18 fok van, és a szél is lengedez...
Természetesen hozom későbbre is a kávékat:
Lapok Previous 1 … 1,505 1,506 1,507 1,508 1,509 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás