Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét a délutánit most főzi a férjem. Tegnap ebéd után indultunk és négy órára értünk a fiamékhoz. Este meg 10 órára értünk haza. Kevés volt az idő a beszélgetéshez, mert még elkísértük a gyereket az orvoshoz is. Még jó, hogy elmentünk mert be kellett mennem, milyen volt a váladék mikor fújta az orrát. Szerencsére jó volt. Előrelátó voltam, mert csináltam fényképet róla!! Este 6 órára kaptak időpontot. Valamilyen vírust kapott el a gyerek, most nem tudjuk hol szedte össze, Vagy az iskolába a homokozóból, vagy a másik mamánál a kutyától vagy macskától! Mi az utóbbira tippelünk! Borával a másik unokával állandóan ezeket simogatják! Kinti állatok nem tiszták! Ezt már én szem szeretem!
Még a szeme is viszketett, meg piros volt. Kapott kenőcsöt, cseppet az orrába és cseppet a szemébe. Az orrcseppet ma 3 órára készítik el, de amit tegnap már kapott attól már mára nem piros a szeme, orra, szépen javul. Reméljük ha így javul akkor hétfőn mehet suliba mondta a doktornő. Vasárnap fényképet kell küldeni az orráról és megnézi a doktornő milyen. Ha nem megfelelő akkor még marad, mi megyünk fel vasárnap este mert hétfőn mindkettő szülőnek fontos dolga van.
Mozgalmas napjaink vannak megint! De ez van segítünk, ha tudunk! Legalább a házat is megnéztük, mert eddig csak akkor láttuk mikor kezdték el. Gyönyörű lett, a másik is szép volt, de ez nagyon szuper!!
Lia!
Borzasztó makacs volt ez a vírus, nem akart javulni! Kenegettük, de az orra belül nem javult! Most a megfelelő gyógyszerrel szép lett! De nagyon jó hogy megéreztem, menni kell orvoshoz vele! Ez a doktornő nagyon érti a dolgát, sok ilyenre lenne szükség! Jó hogy annak idején a szülők rá hallgattak nem vették ki a manduláját, az is rendbe jött!
Remélem ott minden rendben van a gyerekekkel? A férjed jobban van?