Szia Klári!
A reggel kimosott ruhák már meg is száradtak nálunk... De mivel egész nap mínuszok vannak, most -3 fok, fent teregettem ki a fürdőszobában, és Gábor szobájában, Ő úgyis csak pénteken, vagy szombaton jön majd újra..... Kicsit kiszellőztettem, hogy frissebb legyen a levegő a ruháknak is... Én megfőztem a töltött paprikát, ebédeltünk, aztán irány a város... Volt sok elintézni valónk...
... Szerencsére az orvosnál is hamar végeztem a gyógyszerek felíratásával, aztán a gyógyszertárban is kevesen voltak, még a henteshez is beléptünk, és vettünk egy újabb adag kocsonyának valót.... meg combot, azt le is daráltattam... Más hús van bőven már...
Te akkor jól kiunokázhattad magadat! ... Kitti majd csak rendbe jön, az a jó, hogy nem lázas, a köhögése meg majd elmúlik. 
Finom ebédet főztél mára, jó a párosítás! 
Az idén hívják anyut az unokák is, és a húgomék is el szokták vinni karácsonyra. Most mi előbb karácsonyoztunk Vele, mondtam Neki, hogy "itt van a világ eleje!"... ezt szokta mondani a kicsi húgom, a Heni, aki sokat nyaralt is nálunk, mert mindig itt kapta meg előbb az ajándékot... most elvittük anyunak is az övét! 
Nagyon hangulatos lesz már Nálatok is a karácsony, gondolom, hogy a kis Kitti boldog lesz, ha meglátja a karácsonyfát és az ajándékait!