Sziasztok!

Margitka!
Megint nagyon finom kávét hoztál, köszi!
Tegnap nem tudom mi volt, nem tudtam belépni, képet hozni. Mindig csak az jött ki, hogy kövessem a covid-.ról az információt! Már nagyon untam és mérges voltam. E miatt nem tudtam tovább menni! Ha egyszer nem akarom követni, hisz mindenütt ezt halljuk!
Sikerült megint egy szobát kitakarítani de nem is csináltam mást. Annyira nagy szél volt, hogy az ablakot is nehéz volt tisztítani!
Ma folytatom a következő szobáét, nem kell főznöm így haladhatok a benti munkákkal. Itt is hűvös van, a szél továbbra is fúj, de legalább nem annyira mint tegnap. Elszaladtam a boltba is, hogy ma ne menjek, de a kerékpárról majd le fújt a szél.
Nagyon guszta megint a pogid, a férjemnek is ízlett mikor megsütöttem.
Lia!
Utólag kívánok én is nagyon boldog születésnapot a fiadnak! Mindig lemaradt, pedig köszönteni akartam!
Klárika!
A főtt húsit mi is szeretjük, utána már nem is kell semmi leves és hús ezzel jóllakunk vasárnap. Van mikor szósz is készül mellé, birsalma, paradicsom, sóska, meg a töltelék elmaradhatatlan mellé!
Na nem semmi ez a kutyus! Ezért nem jó a menhelyből kihozni mert azokat mindig valami ok miatt vitték oda! Erre mindig számítani kell ha a kutyus menhelyből való! Ilyen a mi szomszédunk kutyája is, Ez is azért került oda mert mindig csaholt a gazdájának és azok sem bírták! Lehet hogy most a kotlósmamák helyretették és meghúzza majd magát! Erre kíváncsi leszek én is.