Halihó mindenkinek!
Jelentem itt meg van enyhülve az idő, már olvadozik a hó. Nem sok volt. Olyan volt a szántás, mint a mákos tészta, mindenütt kilátszottak a göröngyök a hó alól.
Ancsa!
Látom a szüleid megkönnyebbültek már valamennyire. A hétvége meg izgalmas lesz.
Lia!
Jó hosszú nap ez a mai neked! Nem irigyellek. Most az ünnep előtt még az is elmegy orvoshoz, aki egyébként nem tette volna, nehogy gyógyszer nélkül maradjon. Vagy nem így van?Holnap nekem is vinnem kell a Kittit, egyre jobban folyik az orra. A bölcsiben már nagyon reklamáltak, de nem akartam mindjárt orvoshoz szaladni, mert időnként fújni kellett az orrát. Most már valóban kezd köhögni is, így elmegyünk. Gyönyörű szép elegáns tortákat sütöttél Anyukádnak. Isten éltesse sokáig, vagy legalábbis addig, amíg szívesen van itt veletek.
Icukám!
Várom azt a kuckót! Hátha tényleg találsz olyat! Aztán az lesz a Margitos nyugi kuckó. Aki épp rászorul, gondolatban elbújhat oda.
Margitka! Szép nagy tál tallért sütöttél. Nem mondhatja senki, hogy türelmetlen asszonyka lennél. Én kötök még, nem sok híja van már az ujjának. Aztán jön a fekete leves. Az össze állítás. Az nem szeretem munka számomra.