Szervusztok!
Ma is sikerült jó későn hazaérnem,benn voltam a szüleimnél,ma vitték el Pufi kutyát és tudtam,hogy szükségük lesz a vigasztalásomra elvégre hat évet volt meg nekik,de meglepetésemre,mind a ketten megkönnyebbültek voltak,nem siratták,elvégre azt mondták ivartalanitva lesz,orvos megvizsgálja,és lesz saját kennelje,étel is minden mig találnak neki megfelelő gazdát,mert szép,erős ,egészséges ,fiatal kutya,nem altatják el!
Aztán felmásztam létrára és függönyt cseréltem náluk,ugyanis csak létráról lehet,magas a ház,és már nem engedem mászni őket,ebben a korban.
Klárika!
Nem Cincin,csak Cinci,de ez csak igy elsőre ugrott be,lehet hogy Pamacs lesz,mivel mindkét fülén pamacsok vannak.Sajnos egyik pici lábujját elvesztette a ragadós papiron,valószinüleg leszakadt a drágának,kis seb van a lábacskáján,de annyi baj legyen,hiszen Ufikámnak is hiányzott egyik...Még a neve kialakul ha látom a viselkedését,de ma kaptam egy videót,nagyon kis szelid,bújós,és sokkal nagyobb pocakja van,mint Pocinak volt ,nevetik milyen éhenkórász,megeszi a nagyok maradékát is!Holnap vásárolni megyünk,megvesszük az ételadagot,Pocinak is ,neki is junior kaját.aztán pénteken a munkából megyünk érte!
Atti is megnézte a videót,neki is egyre jobban tetszik a kicsi!
Húzok is,megyek fürdeni és alvás,még ez a hét és a jövő hét,aztán vége...
Margitka,én is szoktam látni,hogy sokan olvasnak,a másik fórumon ezt nem láttam,de meg is lepődtem,hogy ennyi mindenki követ!
De örülök neki! 
Remélem én is hogy elkelnek a sütik,legalább ennyi kis segitség a menhelynek...ha lesz még vásár majd megint sütök valamit!
Puszi és szép álmokat mindenkinek...ja itt elkezdett szakadni a hó...