Sziasztok!
Tegnap későn értem géphez,csak átfutottam,benn voltam szüleimnél,még mindig nem vitték el a kutyát,nem akarják,mert háznál van és jó helyen van,de hát anyuék félnek már tőle,nem tudnak bemenni és rajta keresztül kell a fáskamrába is menni,úgyhogy végül holnapra igérték,hogy elviszik...Remélem hogy ha ivartalanitják ,sikerül megszeliditeni,és valaki kiveszi,őrző védőnek,mert ha nem akkor sajnos az altatás vár rá,nagyon agressziv és rossz tulajdonságú,ahogy öregedtek szüleim a kutya egyre vadabb lett velük szemben....
A sütiket is becsomagoltam tegnap,ma pedig elvitte Atti ,megkapták akiknek szántuk,nagy a boldogság mindkét oldalon,mert én is örülök hogy segithettem,azo kivül képzeljétek...megtaláltuk a következő családtagot,tudjátok,hogy kaptam szülinapomra egy kiscicát amit nem fogadtam el,mert nem voltam felkészülve és nem éreztem semmi kötődést sem hozzá,igy nem érdemes...viszont most megtaláltuk,mind a kettőnknek megtetszett és megszerettük már igy képről is,tegnap este került a rendelőbe,beleragadva egy egérfogó papirba....még csupa szutyok,addig ugye nem lehet elhozni,mig nem lesz tiszta és féregtelenitve is...ha Poci elfogadja akkor ő lesz a következő családtagunk,még nagyon picike,és már a neve is meg van,mivel egérfogóból került ki,Cinci lesz a neve..jelen pillanatban igy néz ki!

már benyújtottam az igényemet rá,remélem nekem adják!
Most rohanok főzni és bekapcsolom amosógépet is,jaj annyi a dolgom!