Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is a dolgozóból.
Bekukkantottam a finom kávéért, köszönöm, vittem is egyet. Vigyázzatok, itt a kerítésre volt fagyva a eső, szerencsére az utak jók.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,414 1,415 1,416 1,417 1,418 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is a dolgozóból.
Bekukkantottam a finom kávéért, köszönöm, vittem is egyet. Vigyázzatok, itt a kerítésre volt fagyva a eső, szerencsére az utak jók.
Szia Lia!
Egészségedre a kávét!
Remélem, hogy ma már egy picivel könnyebb napotok lesz! ![]()
Majd talán ma, vagy holnap el kell menni almáért krumpliért..stb... de csak később... Neked is jó munkát a dolgozóban! 
Itt most havas eső esik, de csak apró helyhekben van hó... alig észrevehetően...
Sziasztok!

Margitka!
Szorgalmasan hozod nekünk a reggeli kávét, köszi! Most én is hoztam utánpótlást,eltesszük későbbre, megtetszett a kép!
Itt tegnap egész nap esett a hó, de csak egy kevés maradt belőle.
A boltba nekünk is el kellene menni, mert fogytán van a gyümölcs.Lehet hogy el is megyünk, egyben a postára is beszaladunk akkor. Finom ebédet készítesz, nekem másodiknak lencsefőzelék lesz.
Lia!
Tegnap jól megjártátok akkor! Micsoda felelőtlen emberek vannak, ezt elfelejteni nem is tudom hogy lehet!
Szia Ilona!
Míg mi elmentünk krumpliért, almáért, és hazafelé még a Tesco-ba is, Te itt jártál. Gyönyörű szép képen hoztad a kávét! ... na most már én is merek inni... Ma újra fogok délben is, mert már szabad... persze még előtte a vérnyomásomat leellenőrizzük..
Mi ma megint jó áron vettünk finom, édes Jonagold almát, 200,-forintba került kilója, ugyan volt 300 és 400 Ft-ért is nagyobb, de az hamarabb romlik, nem szeretjük.
De szép lehetett a hószállingózás látványa! Én nagyon szeretem nézni! ... Sajnos reggel óta már a a pár hópehely is elolvadt, amit még reggel láttunk...
Nálatok is finom ebéd készül mára is.
... Sikerült venni már valamilyen gyümölcsöt, és a Postát is lerendeztétek eddig? 
Az ebéden már túl vagyunk, elmosogattam, rend van... Lehet majd sorozatot nézni, pihenni, de előtte bekukkantottam egy picit a fórumba...
Megállás nélkül folyamatosan csak esik az eső....

Na, itt vagyok én is.
Margitka.
Sajnos nem volt könnyű a mai napunk, sok munka volt, haza is hoztam. Ebédeltünk, gyümölcsleves, cigány pecsenye és hasábburgonya volt.
Ügyesek voltatok, jó hogy ott közelben van lehetőség jó áron venni az almát, szerettem volna elmenni én is vásárolni munka után, de mivel későn végeztünk, semmi kedvem nem volt már, nem is volt sürgető ami kellett volna, majd holnap elmegyek munka előtt.
Ilona!
Ha minden igaz jövő hét csütörtökön mehetünk újra,de biztos ami biztos előtte felhívjuk előtte őket. Még jó hogy nem kellett messzire menni.
Lia!
Akkor ma is fáradtan érhettél haza. Na még az a jó, hogy ilyen finom ebédet kaptok. A mai is is jól hangzik, váljék kedves egészségetekre! 
Nekem sincsen kedvem belefogni semmibe sem... olyan hangulatromboló ez az idő... ![]()
Az viszont jó, hogy kaptatok új időpontot, de szerintem is telefonáljatok oda előző napon, hogy ne járjatok úgy megint, mint most! ![]()
Margitka.
Végeztem a itthoni munkával is, mára elég volt.
Holnapra már jó hideget igérnek, inkább most mint márciusban.
Lia!
Akkor nagyon ügyes voltál! Most aztán már tessék pihenni!
Ami pedig a hideget illeti, teljesen egyetértek... ha tél, akkor hideg... és hó is lehetne még... én azért várom még.... akár csak a gyerekek... ![]()
Mi már Fecót várjuk... Ha ma is hamarabb abbahagyják az oktatást, akkor eléri a korábbi vonatot, és hamarosan haza is érhet...
Még most is esik az eső... azért mára sok lehullott a földre... A fiam szerencsére hazaért már, azóta fel is ment fürödni.
Mi még itt a nappaliban tévézünk egy ideig. Most ettünk almát, ilyenkor még szabad, és jól is esett. ![]()
Én mára el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Jól lehűlt a levegő, tényleg ideért a szibériai hideg. Mínusz 6 fok van, és hatalmas szél, ezért sokkal hidegebbnek érezzük a levegőt... és ónos eső is esett meg hó is hullott valamennyi... Meg szerettem volna nézni még fent az erkélyen, hogy mennyi is hullott, de megcsúszott a lábam, az első lépésnél... de szerencsére a párkányt el tudtam kapni, rögtön vissza is léptem a hálószobába.
Beágyaztam, és siettem le az emeletről, mert éppen készülődött a fiam indulni Pestre... Mondtam Neki, hogy lassan, óvatosan menjen.. De először is nem tudott kimenni a kapun. Még szerencse, hogy van valami szuper spray-e a férjemnek, és azzal sikerült és egy csavarhúzóval kinyitni...
... Remélem, hogy az állomásig eljutott szerencsésen, és a vonatot is elérte...
Ma nem kell főzni, mert van maradékunk. Lehet mással foglalkozni majd...
Mi most ittuk meg a kávénkat, de ma is kevesebbet, és tejjel ittam.
Természetesen hozom a kávékat későbbre is:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, éppen most ittuk meg a másodikat! Na itt reggelre fehér lett minden, esett kb. 4 cm hó.
Tegnap voltam a boltba, vettem narancsot. Ti nagyon jó árban vettétek az almát. Mi sem szeretjük a nagy almákat, hamar el kezdenek romlani.
Vásárolni is kellene menni, fogytán vannak dolgaim. Már szépen gyarapodik is a cetlin, még körülnézek ne hogy lemaradjon valami.
Húst is pótolnom kell, fogytán a hűtőben, fel kell tölteni. Ma maradékot eszünk, maradt tegnapról.
Nekem sem volt kedvem tegnap semmihez, ez az idő nagyon hangulat rontó. Most a nagyobbik fiammal beszélgettünk egy jót, a gyerekek suliba, oviba voltak, így több idő jutott a beszélgetésre. De kellett ez is, szinte feltöltődtünk!
Lia!
Akkor már csak össze fog jönni, hogy megnézhetitek milyen is lesz az új rendelő! Milyen finom ebédet kaptatok megint! Nem éri meg akkor, hogy főzzél otthon, sok időt megspórolsz ezzel. Legalább tudsz pihenni egy kicsit!
Lapok Previous 1 … 1,414 1,415 1,416 1,417 1,418 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás