Kukucs...
... Sziasztok újra! 
A reggeli után kiteregettem a kimosott ruhákat! Gyönyörű napsütéses időnk lett. De a mínusz fokok miatt idebent teregettem szét a ruhákat. A nagy része elfért a fürdőszobában a teregetőn, de volt pár póló, amit vállfára helyeztem, és a fenti szobákban száradhatnak.
Aztán végre rá tudtam beszélni a férjemet, hogy menjünk el sétálni. Így 9 órakor már úton is voltunk. Közben találkoztunk egy távoli rokonnal is, aki még nálam is bővebb beszédű, elég sokáig beszélgettünk vele... Természetesen a férjemnek sikerült megszakítania a "meséket" egy idő után, mondván, hogy: "sosem érünk haza..." Persze még egy üzletbe is beléptünk, ahol magokat vásároltunk, kaptunk sárgarépa, zöldség, uborka magokat és borsót is vetni majd...
11 óra után értünk csak haza.... de azóta már megebédeltünk.
Ja és séta közben láttunk egy baleset utáni helyszínelést is, ahol már 2 rendőrautó is volt és egy mentő...
Tényleg ritkán megyünk el itthonról, és a posta előtt is elmentünk... de pont akkor volt itt a háznál a postás, mikor mi távol voltunk... Na mehetünk holnap is, mert be kell fizetni egy csekket... De már mondta a férjem, hogy nem séta lesz, mert kocsival megyünk majd... Az igaz, hogy elszoktunk a hosszabb sétáktól, én is csak 1 órára gondoltam, de ma 2 lett belőle...
Lia!
Remélem, hogy napközben már teljesen kimegy a karodból a fájdalom. Kitartás a dolgozóban! 
Igen, öröm számunkra, hogy a gyerekeknek tudunk adni, mindennek örültek, és nem győzték köszönni már otthonról is. 
Jó későn tudtok ma is majd ebédelni, azért ha egy pici időd lesz muszáj lenne egy picit enni, bármit is!
Tehát Ti majd délután sétáltok, ez nagyon helyes!
Ilona!
Milyen aranyos kis havas házzal köszöntél el a januártól! 
Bizony lekvárból 3 féle ízt pakoltam és a kecsap is hiányzott már otthon a gyerekeknek, abból is kaptak. De szerencsére mindenből van még maradék itthon bőven, így tudok majd még adni, ha kell.
Ma mi is megbeszéltük, hogy többször sétálunk majd, de rövidebb ideig... picit elfáradtunk ma...
Margaréta!
Örültem Neked, hogy jelentkeztél! Csak gyakoroljál a "Gyakorló topikban, hátha sikerül a kép berakása is, hiszen ott sokat gyakoroltunk már valamikor.. Olvasgassál vissza, ha lesz egy pici időd!
Neked is szép hetet, és jó egészséget kívánok az egész családodnak!