Sziasztok újra! 
Ilona!
Ó de csodás hóvirággal jöttél délelőtt!
Nekünk már csak 3 tányér kocsonyánk van, de épp elég! 
Lia!
Nálatok is szorgalmas a férjed, Te sem panaszkodhatsz, mindig segít az ebéd elkészítésében! De ez is a helyes!
A reggeli után, ahogy be is lett tervezve, én bekevertem egy jó nagy adag tésztát palacsintának. A férjem egyből neki is állt kisütni, én meg töltögettem. Aztán 10 óra után elmentünk Érdre. Több helyen is voltunk. Először az Aldiba léptünk be, ott már régen jártunk, nagyon jó áron 245,-Ft/10 dkg-ért vettünk 10 db vajat. Ez úgyis sok fogy nálunk. Itt most a Tescoban épp tegnap vettem, de csak kettőt, és 295,- Ft_ért adták... jó is, hogy itt nem vettem többet...
Ja és az, amiért elindultunk, bemondta a szolgálatot a kézi mixerem... Bár van erősebb gépem is, de nekem hiányozni ez a könnyű kis mixer.. Az Aldi után A Tesconál beléptünk az Euronicsbe, és vettünk egy "Dyras" márkájút... én ilyen könnyű gépekkel szeretem keverni a palacsintát és a piskótát is például... Remélem, hogy ez majd már tovább tart, mint az előzőek:

Majd visszafelé beléptünk a Lidl-be, ott is olcsóbb volt pár dolog, például a banán... persze, hogy vettünk. Na és mint mindig, mást is találtunk, ugye, ami megéri. 
Azért jól elnézelődtünk, mert már fél 1 is elmúlt, mire hazaértünk... jó éhesen... De már túl vagyunk az ebéden, elrámoltam, és most van a pihenőidőnk.