Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
Aranyos vagy, hogy Te is benéztél. Nagyon megható ez a szomorú ünnep... 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,337 1,338 1,339 1,340 1,341 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Szia Ilona!
Aranyos vagy, hogy Te is benéztél. Nagyon megható ez a szomorú ünnep... 
Sziasztok!
Már holnaptól többet tudok itt lenni, ne haragudjatok hogy keveset voltam eddig. Nagyon zsúfolt volt a hetünk, nagyon sok intézni való volt. A gyerek is hazament már most nagyon hiányzik!
Holnap még délelőtt van egy kis intézni valónk, de már lazább napok jönnek.
Nagyon terjed itt is a vírus, megpróbálunk kevesebbet elmenni itthonról,remélem nem lesz akkor gond!
Margitka!
Olvasom Ti is voltatok Győrben! Nem voltak sokan az utakon? MI is utaztunk de nagyon nagy volt a forgalom.
Lia!
Nagyon ügyes vagy ennyi sok virágot már átültettél! Én még előtte vagyok, de már hoztunk virágföldet csak az ültetést kell megcsinálni.
Nekem is kellene hortenziát átültetni, Te átlátszó cserépbe ültetted? Már nagy kellene de nem kapok és nem tudom milyenbe ültessem. A gyökere nem kapna fényt az pedig nem jó, szerintem?
Szia Ilona!
Tudom, hogy ott volt az unokád, és olyankor minden munka másképp megy egy kicsit... Nekünk most csak a Gábor jött haza Pestről, de Vele is sokat beszélgettünk, és együtt utaztunk Győrbe.
Elég nagy volt a forgalom az M1-es sztrádán, de elég szépen tudtunk haladni... Szerencsére mással nem is találkoztunk csak a Heni húgommal és a lányával... nagyon örültek, hogy elmentünk hozzájuk is. Ő még nagyon maga alatt van... az még a jó, hogy Lorcsi otthonról tud dolgozni, és tanítani is a tanulás mellett... így azért nincs magára hagyva sokat a húgom.. de nagyon sajnálom, igen nehéz időszakon megy keresztül még... sokáig...
... Amikor hazaértünk tegnap telefonon odaszóltam... még akkor is csak köszönte, hogy ott voltunk...
Én mára el is köszönök... További békés, nyugodt estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Ilona.
Az orchideákat átlátszó cserépbe ültettem át, kimondottan nekik van, tettem mellé táprudat, remélem megmaradnak.
Ma a leandereket permeteztem le, előre hozta a fiam a garázshoz, ha kell csak be kell húzni.
A kaktuszokat amit megtartok, azokat is átültettem, majd a hétvégén folytatjuk.
Margitka.
A képet csak délután tettem be, azért nem láthattad.
Jó pihenést kívánok.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! Nyugondt, békés megemlékezést... Ma van a Halottak Napja! 

Lia!
Látom, hogy még bekukantottál este utánam! ... Azt hittem, hogy délután valaki talán megzavart az írásnál, azért csak köszöntél, de láttam később azt a gyönyörű képet...
Én este nagyon nagyon álmos voltam, már akkor is amikor elköszöntem, ezért korábban felmentem lefürödni... Ennek ellenére se aludtam valami jól sajnos...
Sziasztok!

Margitka!
Ügyesek voltatok, szerencsésen megjártátok Győrt! Szomorú nap volt, de jó volt egy kicsit találkozni a rokonokkal, kicsit elbeszélgetni. Legalább Ő is kibeszélhette magát,ami jól esik néha! Gondolom, hogy milyen nehéz lehet még mindig!
Mi is vagy két órája jöttünk haza,írtam tegnap hogy van még intézni valónk. Elidőztünk egy kicsit, mert mindig közbe jön valami. Megebédeltünk, összerámoltam és most pihenés.
Én sem aludtam jól, nagyon sokat voltam fel éjjel. Az agyam jár, nem tudok kikapcsolni és ezért aludni sem. Már egy pár napja így megy, de ha ma sem tudok most már veszek be egy gyógyszert.
Itt reggeltől esik az eső megint. A leandereket akartam délután rendezni, de marad. Ha holnap jó idő lesz, akkor már elpakoljuk a helyére pihenni nem várok tovább. Az ablakokat is kellene tisztítani, de ahhoz is a napsütést szeretem.
Lia!
Nekem is van átlátszó cserép itthon, akkor lehet hogy abba átültetem. Te felülről locsolod, vagy alulról a gyökerek szívják a vizet? Nekem úgy van eddig eltéve, hogy amiben kaptam átlátszó és az van beletéve szintén egy színes átlátszóba, ahonnan alulról szívja a vizet.
A leanderek a garázshoz vannak nekem is húzva, de még le szeretném egyszer permetezni.
Szia Ilona!
Csodás árvácskás képet hoztál mára! Nagyon tetszik! 
Bizony még csak holnap lesz 4 hónapja a haláleset... Nagyon nagyon sok idő kell ezt feldolgozni... nem is tudom hogyan lehet, ilyen fiatalon...
Akkor Ti is jól elfáradhattatok ma megint... Most már tényleg csak pihenni! Remélem, hogy éjjel már tudsz aludni Te is... és én is szeretnék...... Férjed rendbe jött már teljesen? 
Itt is esős nap volt ma... nem is lehetett kint semmit sem csinálni sajnos... Én is akarok majd ablakokat rendbehozni, de nem az ilyen csúnya időben...
Sziasztok.
Most van időm benézni, reggel elmentünk a barátnőmmel egy kicsit vásárolni, megvettük a szaloncukrot egy nagykerben, szeretnénk kiküldeni csomagot a gyerekeknek, ha lehet, mert csütörtöktől lezárják a határokat náluk, remélem elviszik.
Utána mentem dolgozni, egyre több a pozitív eset, eddig szerencsére megúsztuk, nem találkoztunk egyikkel sem, de hogy meddig tudjuk megúszni azt senki nem tudja.
Margitka!
Én sem aludtam jól éjszaka, fáradtan keltem reggel, valami volt a levegőben.
Itt is szomorkás idő volt egész nap, csepegett az eső, a hétvégén pedig jó lenne még levágni a füvet, meg egyebeket csinálni a kertben.
Ilona!
Az orchideákat havonta egyszer beáztatom egy lavórba, ott jól megszívja magát vízzel, külön nem locsolom.Most vettem táprudakat, azt szúrtam melléjük. A virág átlátszó orchidea edényben van, de kaspóba teszem a cserepet.Ha leszárad a virág és elszárad a szára akkor vágom csak le, nekem így vált be.
Szia Lia!
Ha lezárják odakint a határokat, akkor igyekeznetek is kell a csomag feladásával! Igyekezzetek az összeállítással, és minél előbb vigyétek is a postára! A gyerekek nagyon fognak örülni, ha odaér majd. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Sajnos nagyon terjed a vírus, és napról napra több a haláleset is, ezt a tévében is mondják naponta... Nagyon rossz hallani, és bizony mi is tartunk tőle...
A hétvégére lesz állítólag valami javulás az időben, épp az előbb mondták a tévében is. Ez nagyon jó lenne, mert még nekünk is van dolgunk kint... A sütőtököket is le kell majd vinni a pincébe.. egyelőre a ház mögött a betonon vannak, ott szellős, amíg nincs fagy, jó az a hely.. Tényleg tegnap azt is sütöttünk, finom is lett. ![]()
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ködös, nyirkos reggelre ébredtünk ma. Nálunk már 11 fok van, és 18 fok várható majd napközben.
A férjem már megfőzte a kávénkat, Ő meg is itta. Én ma csak később ihatom meg...
Leves van valamennyi maradék, lehet, hogy elég is lenne hármunknak, sajtos hús is, de töltött káposztát főzök, a férjem már nagyon kéri... Már pénteken megvettük a savanyúkáposztát hozzá...
Ma lesz elintézni valóm is a délelőtt folyamán a városban. Csak a nagy fiam lesz itthon, Ő egész héten itthonról dolgozik.
Most hozok kávékat is későbbre:

Lapok Previous 1 … 1,337 1,338 1,339 1,340 1,341 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás