Válasz: Társalgás
Szerbusztok Kislányok!
Hát szél az itt is van. Nyomja gőzerővel. Ha szélmalmom lenne, most rekord mennyiségű lisztet lehetne előállítani. Vagy ha szélerőművel állítanék elő áramot, és azzal fűtenék, jó meleg lenne. Ilyesmi jut eszembe. De ez sincs meg az sincs. Így csak szidom , mikor kimegyek , és leviszi a fejemet a nyakamról.
Ancsa!
Ügyesek voltatok, hogy volt türelmetek mindent megvenni. Atti meg hagy egye meg azt a pacal pörit. Legalább nem téged nyaggat vele. Nálunk se szerepel sose a listán, mert nálunk egyes egyedül Apa szereti. Én még az illatát is utálom. Egyszer szántuk rá magunkat, mikor marhát vágtunk, és neki álltunk kitisztítani. Na az aztán a macera. Áztatni mészben , aztán mosni, és újra. Nem ér annyit az egész.Úgy látom , ti vonzátok az állatokat. Még soha egy kerítésnél se jött oda hozzám egy kutya se tálastól.
Lia!
Valahogy az az érzésem , hogy találtál más munkát az ablakok helyett. Jól sejtem?Azért a te párod se semmi. Ha megkérdezik tőle , mond mit láttál hajókázás közben , mit mond? Belső vetítésen voltam?
Margitka!
A diót biztos nem hordják el a hangyák. Ott marad és megvár benneteket.