Sziasztok!
Margitka!
Örülök, hogy megint tetszik a csokor. Ti aztán megint jól kidolgoztátok magatokat, meg is érdemlitek a pihenést! Hogy bírtátok ebben a melegben egészen ebédig? Jó kis gép lehet az a darabológép! Ügyes volt aki feltalálta!
A gyerekek örültek a finom ebédnek! Sokat pancsoltunk ki délután ebben a melegben jól is esett hisz 30 fokos volt a víz. Már elkezdték a fürdést még valamit eszegetnek és csak pihenünk beszélgetünk még egy kicsit.
Itt egyáltalán nem lehet égetni szemetet, mindent elvisznek. A harmadik szomszédban megvették a házat és ott még a lakásból is kihoztak mindent és elégették. Először a férjem mondta, hogy biztosan a tarlót égetik, de mikor már harmadik napja is égettek jobban felfigyeltünk. Iszonyatos büdös, olyan füst volt, hogy nem lehetett kint látni. A ruhák a teraszon büdösek lettek, mert először csak az ablakokat zártuk be gyorsan. de a lakásba is bement. A medence tele volt pernyével már akkor nagyon begurultam. Mondtam a magamét, hogy lehet valaki ennyire szemét!. Egy fiatal házaspár vette meg egy faluban laktak eddig.
Találkoztam a szomszédjával, neki is mondtam a magamét, hogy a kert végében laktok, miért nem szóltak nekik. Hát ők is morogtak, különösen a felesége, mert nekik meg a ház teteje bitumines, és féltek ne hogy lángra kapjon!. ..és még haza is mentek a falujukba és otthagyták az égő tüzet! Még ilyet!!! Éppen ezért be kellett volna oltatni a tüzet! Na ilyen dolgok is vannak itt!
A pernyét meg otthagyták, nem szedték össze, vagy takarták be mert még most is van!
Lia!
Nektek nagyon jó utat holnap! Érezzétek nagyon jól Magatokat, jó pihenést kívánok!