Válasz: Társalgás
Ó értem. Azért remélem, hogy hamar túl lesznek a szurik hatásán... Ezek lázzal is járnak? 
Remélem, hogy már a kedvüket nem befolyásolja.

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,270 1,271 1,272 1,273 1,274 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ó értem. Azért remélem, hogy hamar túl lesznek a szurik hatásán... Ezek lázzal is járnak? 
Remélem, hogy már a kedvüket nem befolyásolja.

Fárasztó napon vagyunk túl... Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Elég jól aludtam éjszaka, csak egyszer ébredtem meg. Egyelőre borongós az égbolt, pedig mára nem jeleznek esőt.. viszont nagy meleget azt igen... Most 22 fok van már odakint...
Ma levest még nem főzök, mert van mára maradék. Másodiknak köles lesz, ahhoz cukkinit hozok be a kertből, azt párolni fogom vajban, és még pörkölt is van. Kovászos uborkát is már a 4. üveggel esszük. ![]()
A reggeli kávézás is megtörtént.
Hozom a kávékat is későbbre:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Már bent vagyok a dolgozóban,remélem ma is elviselhető napunk lesz.
Margitka!
Köszi a kávét,majd jövök vissza a részemért később.Aránylag én is jól aludtam,de azért tudtam volna még aludni.
Tegnap nem volt gond az oltás után,éjjel is jól aludtak a gyerekek.Láz előfordul,de a kar lehet érzékeny.Most a szúnyogokkal küzdünk,Dávidot tegnap a bokájánál csípte meg valami,kétszeresére duzzadt a bokája.Borogattuk.
Finom ebédetek lesz,nekem még a holnap menüt kellene kitalálni,főleg hogy mindenkinek jó legyen.
Szia Lia!
Bevallom, hogy még én is bírtam volna tovább aludni, de arra gondoltam, hogy ebéd után mindig pihenünk, így erőt vettem magamon, és felkeltem.
Örülök, hogy az oltás után minden rendben volt a gyerekeknél! Remélem, hogy Dávidnak használt a borogatás, és már nem olyan duzzadt a bokája! 
Akkor drukkolok, hogy hasonló napod legyen a tegnapihoz! 
Kukucs...
Tartalmas volt a délelőttünk. A férjem bekapálta a paprikát, amiből gyönyörű nagyokat hoztunk is be a reggelihez, ami rántotta volt gombával, ez ma is tartalmas volt.
De így bírjuk a gyűrődést... sok a munka...
Leszedtük az uborkát ma is, mert 2 naponta muszáj. Elraktunk megint a férjemmel egy 2,5 literes üvegbe uborkát télre savanyúságnak, meg egy 3 literes üvegbe újabb kovászos ubit készítettünk, kiraktuk a hársfa alá a szokásos helyre... Én meg csináltam még uborkasalátát is délre... ![]()
Aztán elmentünk a postára befizettük a kuka díjat, mert azt most megint csekken fizetjük, mióta más a cég...
Beléptünk a Vianni áruházba is a postával szembe, trisót vettünk, meg hypót és pár apróságot... aztán a zsemléért, kifliért és margarinért a Tescoba is beléptünk még... Nem régen értünk haza. Most pihenünk már ebédig...
Bár hozott be a férjem a kertből az előbb egy cukkinit, de megnéztem a hűtőben, hogy mennyi tészta maradt tegnapról és pörkölt, bizony délre bőven elég.. ezért úgy döntöttünk, hogy a cukkiniből majd uzsonnára grillezünk csak...
Hazaértem,jó fáradtan,alig várom a hétvégét.Munka után voltam vásárolni is,elintéztem az internetet,várhatjuk hogy bekössék az újat.
Margitka.
Sok mindent elintéztetek Ti is,ügyesek voltatok.Ez a baj,hogy annyi felé kell mennünk,mert van amit az egyik,van amit a másik áruházban érdemes mevenni.
Szerencsére mindenki jól van,nem fáj a karja senkinek Dávid lába is szépen javul.
Az uborkát tegnap én is leszedtem,most készít a férjem belőle salátát,a hűtőben eláll sokáig.
Sziasztok!

Margitka!
Ti is sokat dolgoztatok ma is! Köszi a reggeli kávét! Szépen gyűlik az uborka télire, meg a kovászos is! Azt is télire tetted el? Mi is szeretjük, de borzasztó drága a boltba, vettem én is néhányszor mert szeretjük.
Ahogy olvasom sikeresen elintéztetek mindent. Mindig van valami, igaz egy családi háznál akad munka bőven! Csak győzze az ember megcsinálni.
Én sem unatkoztam, itt is meg lett kapálva a kiskertem, Lepermeteztem a leandereket. Még szerencse hogy ma nem kellett főzni, maradékokat ettünk.
Megnéztem a betett képeket a leanderedről, valóban nem láttam! Nagyon szépek, és még kint teleltek Neked! Én is tettem be tegnap a leanderekről is, jó későn tudtam jönni a konyhámba.
Lia!
Örülök, hogy Mindenki jól van! Jól megcsípte az unokádat az a szúnyog, jó hogy borogatással kicsit lehetett enyhíteni! Itt is rengeteg van, hiába volt a permetezés, még jobban feléledtek!
Akkor Neked is intézős napod volt, jó hogy mindent sikerült elintézni! Mi holnap szeretnénk menni Miskolcra, reggel mlg nem lesz meleg.
Sziasztok újra!
Lia!
Az jó hír, ha jól vannak a gyerekek!

Sajnálom, hogy ma megint ilyen fárasztó napon vagy túl! Na és mikor mennek bekötni az új internetet?
Ilona!
Csodálatos csokort hoztál ma is a kosárban! Nagyon szépséges!
A kovászos uborkát nem télre tesszük el, azt folyamatosan esszük napi szinten többször is, mert nagyon szeretjük.... A leandereket jó, hogy említed, valóban nem vettem észre, biztos az előző oldalon van a fotó. Na mindjárt meg is nézem!
A pihenőnket követően meggrilleztük a cukkinit, majd füstölt sajtos is tettünk rá, és még azzal tovább grilleztük együtt. Nagyon finom lett. Végül kecsappal meglocsoltuk a tányérunkon, és bizony ketten be is faltuk. Nagyon finom uzsonna lett belőle. 
A vacsorán túl vagyunk, rendet raktam. Most már elköszönni jöttem csak a géphez. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ma is hasonlóan indul a reggel, egy kicsit még borongós az égbolt, de kellemes a levegő. Jelenleg 22 fok van.
Ma már főzni kell. Valami könnyű levesre gondolok, talán valami krémleves lesz és mákos pupácska.
De most ittuk meg a kávénkat, amit már nagyon vártam, ettől talán frissebb is leszek.

Itt pedig a pótlás:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
A dogozóban vagyok,még 2 nap és jöhet egy kis pihenő.
Margitka!
Tegnap délután még összekészítettem a mai ebédet,csak sütni kell a csirkét,rizst főznek ki majd hozzá.Az uborka saláta is elkészült,finom lesz hozzá.Holnapra lehet hogy krumplis tészta lesz,azt a férjem is eltudja készíteni.
Az internet miatt majd hívnak,mikor kötik be 15 napot mondtak.Így külön lesz a fiaméktól,mert most az a gond nehezen jön le a jel,hiába van erősítő,mindig megakad a film ha valamit nézni akarunk.Így talán jobb lesz.
Finom uzsonnátok volt,nálunk most nehéz kitalálni hogy ki mit eszik,mert hatan,hatfélét szeretnének. ![]()
Ilona.
Mára már egy kicsit szebb Dávid lába,de mindig van újabb csípés,tegnap rájöttünk hogy hangya is nagyon sok van a kertben,még a fáról is lepotyognak.Pici bogarak is vannak,nagyot tudnak csípni.
Sikeres ügyintézést mára.
Lapok Previous 1 … 1,270 1,271 1,272 1,273 1,274 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás