Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, épp most ittunk egyet! Jókor jöttem, milyen guszta ez a rétes! Hű de finom is lehet.
Mi diót törtünk most hagytuk abba, volt két nagy zsákkal. Megpucoltuk mindet ,mivel hozzákezdtünk már nem hagytuk abba. Jönnek a gyerekek elosztom három felé és visznek belőle. Mindenki szereti a sütiket belőle és jön ősszel megint az újabb adag.
Most megyek a kertbe, végre rendbe tudom tenni megszáradt, nem vizes rálehet menni. Pedig tegnap délig leesett jó sok eső, de most már a nap is kisütött jó meleg van. Utána ágyneműt vasalok, azt még ma meg kell csinálnom.
Nálatok is szépen halad a munka! Jó hogy szép időt fogtak ki Gábor fiadék, szép kirándulásuk volt.
Lia!
Igen még Levente itt maradt, majd a jövő hét hétvégén viszik el, akkor egy hétig nem lesz. Utána hozzák megint, de nem tudom meddig.
Képzeljétek el Tomikát a másik mamánál megharapta a saját kutyájuk. Már vitte volna haza a gyereket a fiam, közben még mindketten megsimogatták a kutyát és mikor Tomika simogatta és ránézett az apjára hogy milyen aranyos a kutya, na ekkor a jobb karját elkapta, lerántotta a földre a gyereket. Közben a fiam egy jó nagyot belerúgott a kutyába, mert másképpen nem ment volna a szabadulása, így szabadult ki a gyerek. Ez pénteken volt, azóta járnak az orvoshoz tisztítják a sebet, ma meg varrták! Hát mikor megmondták, tisztára rosszul voltunk! Levente fiam rögtön tudta, nem merte megmondani, Laci fiam csak szombaton mondta el. A gyerek rosszul lett a félelemtől, de már túl van rajta. Nem volt gond mikor simogatta, hiszen ismeri a gyerekeket, játszanak is vele, a gyerek nem volt durva vele, mert az apja mindent látott, hisz ott volt közvetlen mellettük. Még szerencse, hogy nem a szép arcát kapta el! Most jár ki minden nap az állatorvos és vizsgálja a kutyát.
Na ez van!