Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,184 1,185 1,186 1,187 1,188 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ma megint korán keltünk, az éjszaka nem tudtunk jól aludni. Ez a sok hirtelen front, időváltozás nem tesz jót senkinek sem...
Természetesen ma is első dolga a férjemnek a kávé megfőzése volt. Nagyon kell is most reggel!
Mára nem várható még jó idő. Jelenleg 0 fokot látok a kinti hőmérőn, és 8 foknál nem is lesz több ma sajnos...
Teendőnk viszont lesz majd. De most első a kávé és kicsit körülnézek a neten és a levelezőmben.

Sziasztok!

Margitka! Köszi a reggeli kávét! Itt reggelre nagyon hideg lett. Reggel mikor kimentem a tulipánok, nárciszok mind meg voltak fagyva. Kíváncsi leszek felélednek e. Még most is hideg van. A nektarin fánkat letakarta a férjem, de jól tette. Tavaly 4 db volt rajta, de most sokkal több lesz, már látni, ha meg tudjuk menteni a fagytól.
Ma még maradékokat eszünk, holnap már mindkettőt főznöm kell. Tegnap este meghozták a szilvalekvárt is, rendeltem 1 kg. Abból derelye lesz. A levest még kitaláljuk mellé.
Lia! Hogy sikerült Levikének és papának a sakkozás?
Szia Ilona!
De gyönyörű tavaszias képet hoztál! Nagyon szép a kis madárka a virágzó fán! ![]()
Nálunk is nagyon hideg lett. Most sincs meleg, de legalább süt a nap időnként, mert a felhők is gyakran jönnek-mennek...
A fagy már nem hiányozna sehol sem, pedig reggelre is mínuszt jósolnak, nem is keveset... Na kíváncsi leszek, hogy bejön-e?,
Holnapra már nekünk sem lesz maradék, de épp most egyeztünk meg, hogy borsóleves és krumplis tészta legyen...
Finom lesz a derelye a szilvalekvárral. Na és tudod már, hogy milyen leves legyen? 
Szia Margitka!
Most néztem ki, de gyorsan be is jöttem, nagyon hideg van kint. A kiskertben néztem meg a virágokat, szegények összeszedték magukat, de a jácint némelyik fagyosan áll.
Gombaleves lesz holnapra. A derelye túrós lesz meg lekváros. Kétfélét csinálok úgy szeretjük. Már mondtam a férjemnek hogy túrós lekvárost csinálok . Azt mondta az nem olyan, külön kell lekváros és túrós. Pedig régen csináltam túrós lekváros keltest is, jaj de finom. Mi felénk így is sütötték a keltest. Más ennek is az íze.
Nálatok is finom ebéd lesz holnap.
Ilona!
Meleg itt sincs, amint jönnek a felhők, egyből hidegebbet is érezni... Igaz,hogy csak 9 fok van árnyékban, épp az előbb néztem meg. 
Ami azt illeti itt sem örülnek a virágok a fagynak, én félek is, ha reggel hidegebb lesz, akkor biztos megsínylik egy kicsit...
Hú de finom levest találtál ki! Na ezt is szívesen esszük mi is. A túrós-lekváros keltes is finom lehet.
...Bár én sem csináltam még úgy együtt. De talán majd egyszer kipróbálom.
Na, elég volt mára.Eddig dolgoztunk,nagyon elfáradtunk.
Reggel korán mentem az obi-ba,megvettem a szivattyút, majdnem a nem megfelelőt vittem haza,még jó hogy a cetli nálam volt mit kell venni.Be is üzemeltük,nagyon jól működik, most letakartuk estére nehogy elfagyjon éjszaka.
Közben telefonáltak hogy megérkezett a szekrény amit már régebben rendeltem,már azt hittem nem lesz belőle semmi,erre ma megérkezett,azt is elhoztam az áruházból,nekiálltunk összeszerelni,na nem volt egyszerű,de kész lett.A férjemet megfodrászoltam,lefürödtem,elég is volt.
Margitka.
Itt sem volt ma jó idő,hideg volt.
Krumplis tészta jó ötlet,a férjem meg is tudja csinálni holnap.
Ilona.
Épp most megy bajnokság,drága Levi tegnap már akart játszani,de már késő volt,így mára maradt.Mondtuk neki hogy hívjuk mikor tudnak játszani.Már hívta délután a papát,na mikor lehet,de pont akkor nyírtam,írtuk hogy kb 1 óra múlva lehet játszani.Letelt az 1 óra,a férjem fürdött már írt Levi,na mikor kezdünk? :)Mind a kettejüknél ott a sakktábla,mondják egymásnak a lépéseket,élvezik nagyon.
Szia Lia!
Hú akkor jó alaposan kidolgoztátok magatokat! De szerencse, hogy megkaptad a szivattyút! Na és még a szekrény is megérkezett?! ... Így legalább nem kell arra sem tovább várnotok! 
Látom, hogy bekukkantottál a kertes topikba is, de csak az utolsó oldalon lévő képet láttad. Pedig az előtte lévő oldal aljára tettem be képet a hársfáról, amibe nagy 6 cm-es lyukakat fúr a harkály... bosszankodunk is miatta! Ilyent még mi sem láttunk, félünk is, hogy tönkreteszi a fát! 
Jaj, de jó lehet ez a sakk meccs a Levi és a Papa között!
... Hajrá!
Te viszont most már tényleg pihenjél! Ma igazán kidolgoztad magadat! 
Ma már hajnali 4 óra előtt megébredtem, és hiába próbáltam nem tudtam visszaaludni... Délután pihentünk, de aludni nem sikerült akkor sem. Ezért én mára el is köszönök, megyek fürödni, hátha előbb sikerül ma elaludni. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Megnéztem,jól megdolgozott vele a madárka,csak sikerüljön megmenteni a fát.
Jó pihenést kívánok én is.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Látom, hogy még visszanéztél este!
... Ugye milyen érdekes, de sajnos komoly munkát végzett a harkály a fánkon... Nagyon féltjük a fát, amint lehet betömjük a lyukakat...
Mindenesetre én jó, hogy tegnap hamar lepihentem, a fürdés utána sikerült hamar elaludnunk. Hajnali 3-ig talán 6 órát is aludtunk egyfolytában... de akkor megébredtünk, és beszélgettünk vagy másfél órát még, ... és újra elaludtunk, már majdnem fél 7 volt, hogy megébredtünk... De nagyon jól esett végre!
Ti hogy aludtatok?
Természetesen a férjem most is igyekezett kávét főzni, már azt iszogatjuk a gépeink mellett. A teát is felraktuk, mert a fiam 7 óra után jön le enni, utána megy fel dolgozni a szobájába, és addigra össze kell, hogy érjen, amikből készül... A férjem mindig finom gyógyteákat készít reggelente azokból a szárított gyógynövényekből, amelyeket a nyár folyamán megszárít a kertből.
A jelzett hideg ideért, nálunk jelenleg -5 fok van. Egyelőre ki sem lépek a házból!
Itt a friss kávé!

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Margitka.
A habos kávét elvettem,köszi.
Mi jól aludtunk,nagyon elfáradtunk,igaz 4 órakor megébredtem, gondoltam Rád,ugyan tudsz e pihenni.
Örülök hogy azért sikerült pihenni.
Van valami paszta a fákat szokták bekenni miután vágnak le belőle,de a férjed biztosan jobban tudja.
Finom és egészséges teákat készít a férjed,most különösen aktuális.
Lapok Previous 1 … 1,184 1,185 1,186 1,187 1,188 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás