Sziasztok!

Margitka! Már itt vagyok én is! Hoztam egy ebéd utáni kávét is! Itt délelőtt esett a hó, de nem maradt meg. Szép nagy pelyhekben hullott! Tegnap délután már nem jöttem, mert a gyerekekkel, rokonokkal beszéltünk. El is ment az egész délután, de nem baj van idő bőven.
Szombaton elmentünk a boltba 9 óra után, de elfelejtettem vinni a személyimet. Alig akartak beengedni a boltba. A férjemé ott volt, én meg mondtam legközelebb elhozom. Ez a Pennyben volt, mondja az őr csak 65 év felettiek mehetnek be. Mondom el is múltam! Azt hitte füllentek! Következik a másik bolt! A másik bolt előtt rendőrök álltak, azt kérdezik a boltba tettszik menni, mondom igen. Be van zárva?... kérdezem. Nem csak 65 év felettiek mehetnek be, Mondom én el is múltam!! Hát az nem igaz!! Csak néznek, néznek, végig néznek teljesen, aztán kérjük a személyit! Mondom viccelnek velem? ...maga nem annyi éves! Már zavarba hoztak teljesen. Mondtam, hát köszönöm szépen hogy nem néznek ennyi évesnek, de a személyit sajnos otthon felejtettem, majd legközelebb elhozom és megnézik! Azért beengedtek. A férjem meg távolról nézett, hogy most mi fog történni, jót kuncogott magában.
Már indulás előtt a kapuban eszembe jutott, hogy a személyit vinni kellene, de mondta a férjem, ne menjek vissza nem lesz szerencsénk! Na így jártam a hétvégi vásárláskor!
Jó hír, hogy kenyérért sem kell kimenni, mert azt is házhoz hozzák, nem számolnak fel kiszállítási költséget. Burgonyás kenyér, házi, nagyon finom és még mindenféle pékáruk is vannak. Előtte való nap kell leadni a rendelést, másnap hozzák a friss árut! Átálltak a boltok a kiszállításra, m,ég ruhaneműt is lehet rendelni. Otthon felpróbálod azt is megengedik!
Délelőtt takarítottam, jól kiszellőztettem. Aztán segítettem a férjemnek, mert Amerikából akart rendelni egy alkatrészt, ki is nézte tegnap, elmentette, de valami lépést kihagyott, már jártam én is így. Ma meg nem találja sehol, bejön minden csak éppen az nem. Olcsó nem drága kártyával nem lehet fizetni,az OTP kártyát nem fogadják el. A fiamnak van olyan kártyája ami jó, majd megkérjük rendezze le. Egész délelőtt ezzel foglalkoztunk. Most mondtam pihenjen, később eszébe jut.
Lia! Hamar eltelik a délután, aztán otthon leszel! Aranyos lehetett Levente, kis érzékeny egyem meg!Sajnos ki kell bírni, még ha nehéz is ez a helyzet. Levente is azt kérdezte tegnap, mama mikor jöttök fel? Ők tegnap Vácra mentek kirándulni, találtak egy szép helyet túráztak 2 órát az erdőben.