Sziasztok!

Margitka!
Most már lesz időm, de eddig nem tudtam jönni. Tegnap akarták elvinni a gyereket, de még kért egy nap halasztást, amit megkapott. Ma délelőtt 10 óra után itt voltak érte a szülők. Már előtte felhívtak és megbeszéltük hogy nem jönnek be, csak a kapuig,nem érintkezhetünk, a gyerek is ha már elköszönöm tőlünk nem jöhet vissza. Nincs semmi bajuk, de ezt nem lehet tudni. Jól bevásároltak mindenből, és szigorúan megmondták maradjunk itthon, ne menjünk ki. A kapuban pakoltak még ilyen sem volt. Én amit megfőztem mindenből bepakoltam, még rántott húst is sütöttem csak Nekik. A menyem megfőzött, sütött előre, hogy megy haza a gyerek, de a gyerek már este megkérdezte, hogy pakolsz levest mama? Papával egy jót nevettünk. Nagyon rossz volt az elválás, de sajnos ki kell bírni ezt a helyzetet, valamikor csak vége lesz reméljük!
Laci fiamék sem jönnek haza egészen addig még ez tart. Tőlük is ezt halljuk, hogy vigyázzunk és ne menjünk sehová!
Még ilyen nem volt nekem megpüffedt a pajzsmirigyem. Két naponta hol előjön, hol visszahúzódik. Nem tudom mitől van ez? Már arra gondolok, mikor takarítottam a vegyszert beszippantottam egy kicsit? Vagy ez nem okozhatja? Még a fülemet is érzem néha. Megint lehet hogy vissza kellesz menni az orvoshoz, de talán nem is lehet menni? Meg kell kérdeznem.
Nagyon finomat csináltál! A menyem is ezt csinálta a gyereknek, mert nagyon szereti, ezt kérte.
Lia!
Sok boldog születésnapot kívánok a fiadnak! Szép kerek évforduló. Nagyon hideg volt reggelre. A múltkor hiába takartuk le a leandert, szerintem megfagyott a vége szárad el a levele. Most lehet hogy hamar kihoztuk, na majd kihajt!
Ancsa! Nehéz helyzetbe vagy anyukáddal. Nem fogják megbüntetni, ha kimegy az utcára?