Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Hát nekem nagyon eltelt a nap,az egész ruhás szekrényt kirámoltam,mindent áthajtogattam,és egy halom pólót ki is mostam,olyan büdös nejlon szaguk volt ahogy költöztem ugye ősszel és összehajtogatva a zsákban szállitották ,egy zsák régi holmit is kiselejteztem de azt le fogom vinni a szelektivbe reggel..semmire sem jók!
Lett szép rend és helyem is a szekrényben,az ágyneműket,függönyt ,teritőket is áthajtogattam elpakoltam szépen.A virágokkal is elbibelődtem a konyhában,úgyhogy most ebédeltem csak...Anyut hivtam többször is,szerintem betartotta hogy ne menjen sehova mert mindig felvette a telefont.
Ugyanakkor sok embert látok az utcán sétálni,még babakocsit is toltak meg kisgyerekekkel kézenfogva sétáltak...ezt azért nem értem..ha egyszer meg van mondva hogy üljenek otthon...olyan nehéz megtartani?Majd ha még eztán tör ki a járvány,ami ,hála a jó égnek még nincs is Váradon,akkor ülhetnek megint hetekig benn,azok miatt akik most nem tartják be!
Nekünk sem könnyű mert szép az idő,süt a nap,kellemes ,hivogató..ablakok nyitva ,szellőzik a lakás,száradnak a ruhák!