Válasz: Társalgás
Na látom, hogy kerülgetjük egymást, hol itt, hol amott írtunk! ![]()
Ti is pihenjetek jól éjszaka! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,159 1,160 1,161 1,162 1,163 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Na látom, hogy kerülgetjük egymást, hol itt, hol amott írtunk! ![]()
Ti is pihenjetek jól éjszaka! 

Jó reggelt mindenkinek!
Jaj mennyi finomság készült itt...én szeretem a csörögét,de azt a fajtát amelyik élesztővel készül igy kicsit puhább,nem az a száraz fajta.
A túrósok is jöhetnek!
Jól aludtam,már nem köhögök,annyit,ritkán vesz elő,javul.Itt elég jó idő volt tegnap,sütött a nap,most ahogy nézem fúj a szél,de remélem ma is napos lesz legalábbis 11 fokot mondanak.
Mindjárt megyek főzök kávét,kialudtam magam,már nincs kedvem feküdni!
Teljen szépen az első tavaszi napunk!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... Itt most készül csak...
Én voltam fent 2-szer is éjszaka, de aztán alaposan elaludtunk reggel. Tegnap délután beállt a derekam, alig bírtam odébb lépni is... Még szerencse, hogy van abból a kenőcsből a hűtőben, amit még a háziorvosom még a térdfájáskor felírt, és utána is megírattam... A férjem is használta azóta a derekára... most nekem kell. Még a fürdés után elalvás előtt is bekenettem a férjemmel.. meg most reggel is, mielőtt lejöttünk... Azért már legalább jobban mozgok... de érzem még...
Nálunk még borongósnak tűnik az idő, egyenlőre a napot nem látjuk...
Ma a húsleves után Bakonyi sertéspörkölt lesz, csavart tésztával, és grillezünk édesburgonyát is. Nasi maradt bőven. ![]()
Na közben kész lett a mi kávénk is. Már itt gőzölög mellettem az enyém... 
MINDENKINEK 
Sziasztok.
Jó étvágyat aki most ebedel,nekünk is elkészült,busával gombás raguval az ebédünk.Levesünk van,desszertet meg majd találunk valamit.
Margitka.
Sajnálom hogy hogy fáj a derekad,használjon a kenőcs meg a pihenés.Finom ebéd lesz nálatok is.
Szia Lia!
Nálunk is nagyon finom lett a mai ebéd. Ahogy olvaslak, Ti is gombás ételt ettetek ebédre. Az is igazán fincsi lehetett a hallal. 
A mai napunk igazán kellemesen telt el. Gyönyörű idő lett nálunk a délelőtt folyamán, így sok időt is töltöttünk kint, mivel az ebéddel elég korán elkészültünk. Azért én óvatosan mozogtam, a derekam is jól bírta a kenőcs segítségével...
De ebéd után már pihentettem. Megnéztünk közösen egy jó kis filmet. A címe: Jerry Maguire - A nagy hátraarc. Több mint 2 órás volt a film. Nekünk tetszett.
Utána most nasiztunk a vargabélest pudinggal és tejszínhabbal ettük ma is. ![]()
Na és végül Te milyen nasit találtál ki?
Már rendet raktam, lehet pihenni újra. A férjem focit néz a tévében, majd lesz kézilabda meccs is. Azt én is akarom nézni. ![]()
Margitka.
Örülök hogy jobban vagy,azért óvatosan.
Én most dolgozgatok a gépen,a benti munkákat rendezem,de bekukkantottam.Nasinak befőtt lesz,nagyon jó laktunk ebédnél,nem is kívánunk egyenlőre semmit.
Itt is szép idő volt délelőtt,mostanra kezdett cseperegni az eső,persze az ablakokat áttöröltem délelőtt,ez mindig így szokott lenni,utána esik. ![]()
Lia!
Akkor jó munkát! ... Remélem, hogy nincs túl sok teendő már!
Persze, óvatos is voltam... Szerencsére a férjem most is sokat segített a főzésben, ma is én voltam a kukta! ![]()
Volt egy kevés puding tegnapról maradék, és a reggeli után megjegyezte a férjem, hogy Ő ezt megenné, ha főznék egy újabb adagot 1 liter tejjel.. meg úgyis kellene majd a vargabéleshez is.... persze, neki is álltam, és főztem ma is... Na és behoztam a nappaliba Neki egy kis aszalt áfonyával és tejszínhabbal bővítve a maradékot. Olyan aranyosan megjegyezte, hogy kényeztetem? ... Pedig Ő dolgozott ma is többet, kímélt engem... szerintem meg is érdemelte. 
Sziasztok!

Margitka! Jobbulást kívánok Neked! Rendes a férjed, ha ennyi sokat besegített a főzésben! Mi is filmet néztünk délután a Moziplusz-on a Csúf, a Rossz és a Jó című filmet. Már láttuk de jó volt megint megnézni.
Ezt a túróst a múlt szombaton sütöttem magunknak, vagyis a férjemnek. Három tepsivel lett. Ja ezt nem írtam oda, bocsi! A gyerekek azelőtti szombaton voltak itthon.
Ma nekünk is húsleves volt az ebéd, mellé stefánia szelet krumplival.
Lia! Nálatok is finom volt az ebéd. Délelőtt itt is szép volt az idő, de most már nem esni fog.,
Szia Ilona!
Látom, hogy Te is köszöntötted a tavaszt a jácinttal!
Mi eddig kézilabda meccset néztünk. Most lett vége... Közben meg is vacsoráztunk.
Akkor Ti is kellemesen, filmnézéssel töltöttétek a délutánt. ![]()
Aha, akkor a férjednek is a kedvében jártál a túróssal! Örült is neki, gondolom.
Az ebédetek ma is nagyon finom volt. Már nálunk is régen volt stefánia szelet, pedig kiadós az is, és laktató. Váljék egészségetekre!
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Többször felébredtünk éjszaka. Hajnali 4-kor, amikor kinyitottam az ajtót a hálószobában, meglepődtünk, hogy mennyire szakad az eső... semmi nem hallatszik be az új ajtók és ablakok óta. Most is esik, de már nem olyan intenzíven...
Mára maradt bőven ebéd, így ma nem kell főzni. A derekam valamivel jobb, de azért még kell a kenőcs rá...
Kész a kávénk is, lehet inni.
Hoztam későbbre is:

Sziasztok!
Köszi a kávét,ma én is úgy jártam mint Te Margitka,hogy megébredtem hajnalban és megláttam a szakadó esőt...visszabújtam,most ébredtem újra,de már kávéillatot érzek,úgyhogy én is megpróbálok magamhoz térni...
Azon gondolkodtam hogy mi lenne ha megpróbálnék Vargabélest lasagne tésztából,mert hogy vettem egy dobozzal,de őszintén az a darálthúsos változat nem nagyon fekszik nekem...aztán láttam a bélesed és gondoltam lehetne rétegezni...mit gondolsz?
Lapok Previous 1 … 1,159 1,160 1,161 1,162 1,163 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás