Válasz: Társalgás
Hú de guszta,szivesen megkóstolnám.Hétvégén sütnöm kell már valamit.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,143 1,144 1,145 1,146 1,147 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Hú de guszta,szivesen megkóstolnám.Hétvégén sütnöm kell már valamit.
Lia!
Ez most tényleg nagyon finomra is sikerült! Tettem az almába egy kevés étkezési keményítőport, és búzadarát is egy picit, mert fagyasztott volt a reszelt alma.. Aztán lekvárt is tettem rá a tepsiben... Sikerült jól eltalálni! ![]()
Jól feltúrbóztad,sok finomság került bele,el is hiszem hogy finom lett.
Ja és még tettem bele egy jó nagy marék mazsolát is, mert mi azt is nagyon szeretjük... nem rontotta el. 
Na és Ti mit tervezel sütni a hétvégén?... Tudod már? 
Almásat,gyorsan megvan és finom.Mazsolát nem teszek bele mert a fiamék nem szeretik.Diót szoktam tenni bele,már nagyon kiéheztem sütire.Régen sütöttem,
Sajnos már elég kevés maradék dióm van a fagyasztóban, tavaly tönkrementek a diófák, és nem lett egy szem egészséges sem... De pár zacsival maradt még az előző évről. Képzeld vettem is ki a fagyóból, hogy vágyok bele darabokat, vagy a tetejére teszek, amikor lekenem a tojással... hát nem elfelejtettem! 
Nekem sikerült jó áron venni szerencsére diót.Nem teszek bele sokat,de jó ízt ad a sütinek.
Nincs is diófátok?
Sajnos 2 fa van, de mindegyik beteg lett, kivágásra várnak... ![]()
Pedig én nagyon sok diós sütit szoktam sütni régen... De most már vissza kell fogni magamat... Igaz, hogy én sem ehetek már annyit, de egy két szeletke még engedélyezett...
Persze azért, ha lenne egészséges diónk, akkor azt csak felhasználnám valamibe... hiszen itthon is mindenki szereti a diót...
Persze az őrölt fahéj sem hiányozhatott ám az almás pitéből... ezt kihagytam a felsorolásból... Vagy ez természetes, hogy teszünk bele?
Sajnos itt is egyre több fa kiöregszik,ki kellett vágni.
Fahéj az kell bele.
Na hagylak pihenni,holnap reggel a városba kell bemennünk, délután dolgozom.
Jó pihenést kívánok.
Oké, nekem még úgyis van egy kis dolgom a konyhában... aztán mi is megyünk fel fürödni.
Akkor holnap sikeres napot Nektek, és délutántól jó munkát a dolgozóban is! 
Én is elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel végre végigaludtam az éjszakát. Mára elég szép időt ígérnek. Lehet már kint is rendezkedni, de levegőzni mindenképpen érdemes kimenni.
Ma már főzni is kell. Régen volt karalábéleves nálunk, így ma azt főzök. Másodiknak pedig sztapacska lesz, tegnap vettem túrót is a boltban.
Aztán majd meglátom, hogy mibe fogjak, almás pite maradt bőven. Ma mást nem sütök.
Rámolni való pedig akad, ha lesz kedvem azzal is foglalkozok majd.
De most van itt a kávézás ideje. Az illatát érzem is már! Akkor igyunk!

Későbbre is hoztam: 
A reggeli után neki is álltam a leves megfőzéséhez... az már el is készült. Most pedig készül a sztrapacska is... De megengedtem magamnak pár percet, hogy bekukkantsak... 
Az idő is szép lett mára. Öröm lesz majd a kertben körülnézni egy kicsit ebéd előtt a friss levegőn! ![]()
Na megyek is a dolgomra. Mindenkinek további kellemes napot. ![]()
Lapok Previous 1 … 1,143 1,144 1,145 1,146 1,147 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás