Válasz: Társalgás
Ancsa!
Na pedig az evést ne hanyagoljad el! Szép nyugodnak és simának kell lennie az arcodnak holnap!
Csak mindig arra gondolj, hogy holnap már péntek lesz! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,117 1,118 1,119 1,120 1,121 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ancsa!
Na pedig az evést ne hanyagoljad el! Szép nyugodnak és simának kell lennie az arcodnak holnap!
Csak mindig arra gondolj, hogy holnap már péntek lesz! ![]()
Sziasztok.
Szép napot,jó munkát kívánok Mindenkinek.
Takarítok,pakolászom,délután munka.
Szia Lia!
Én is rámolással, pakolgatásokkal kezdtem a napomat a reggeli után... Aztán volt vendégünk is, nem rég ment el... eltelt szinte a délelőttünk nagy része. Remélem, hogy Te jobban haladtál... Mindig ha abbahagyom, utána nehéz újra folytatni... de úgyis nekem kell megcsinálni majd...
Ugyan reggel -3 fokkal kezdődött a napunk, most már +2 -re felmelegedett. Talán még 3 fok is lehet, de annál melegebbet nem jeleznek az előrejelzők... Tél van, ez még elég jó... Eddig eső sem volt...
Délutántól Neked is jó munkát a dolgozóban, de ha lehet, akkor egy picit lazábbat! 
Most nekiálltam és megnéztem a december végén készített fotókat utólag... Nekem nagyon ízlett a camebert sajt a franciasalátával. Ez volt az én adagom szilveszterkor:

Ugye a lencsefőzelék sem hiányozhatott január 1.-én! Most nem főtt virslivel ettük, hanem grillezettel.. Így nekünk sokkal jobban is ízlett! El is határoztuk, hogy ezután ez lesz mindig az ünnepkor:

Na és a citromos álom is nagyon kapós volt. Ezt még én is tejszínhabbal ettem. ![]()

Sziasztok!
Norvégia! Ugye hogy milyen gyönyörű?

Margitka! A mai napon is jól kezdődött! A férjem szólt reggel hogy nagyon csúszik kint óvatos legyek. Telefonon keresték, amit bent hagyott, mentem ki a garázsba. A lépcsőről mikor leléptem még nem volt semmi gond, nem is nagyon foglalkoztam a csúszással. Mikor a sarokra értem ott aztán estem akkorát, hogy csúsztam kb. két métert, a jobb térdemet lecsaptam, a másik lábam meg előre. Szerencsére nem tört el, de borzasztóan fáj még most is, térdelni, hajlítani nem megy.
Na kaptam egy kis szidást érte! Hogy előre szólt, hová sietek mindig!
Margitka!
Csak most látom, mennyi sok finomság készült Nálatok is! Nagyon guszta ott is minden! Ez a citromos álom is jó lehet, nem ismerem.
Én most főzök gombalevest, mellé zöldbab főzeléket tükörtojással és kolbásszal.
Ilona!
Közben mi megebédeltünk, és megnéztük a sorozatom mai részét... Ez már így történik nálunk régóta. Olyan jó ebéd után egy kicsit pihenni. ![]()
De látom, hogy Te még ebéd előtt tettél be egy nagyon csodálatos fotót Norvégiáról! Ámulatos a kép!
Tulajdonképpen már nem rakok be decemberről több fotót... Éppen tegnap néztem be a blogomba, oda is csak ritkábban teszek be képeket, és oda bepakoltam az ünnepi képeket. A többi képet meg megőrzöm magamnak emlékként. ![]()
Most már csak januártól nézegetem a lefotózottakat a gépen... Azt írtad, hogy nem ismered a citromos álmot, pedig tényleg nagyon finom, gyors és egyszerű finomság. Én most Lia oldaláról választottam ki. Ő már elég régen hozta ezt a sütit... de annyira sok a választék a neten is, hogy valahogy eddig elmaradt a kipróbálása... Viszont eldöntöttük, hogy gyakran elkészítem, mert igazán fincsi! ![]()
Itt a receptje: Citromos álom!
Csak annyi a különbség, hogy én nem tortaformában raktam össze, hanem egy hosszúkás jénaiban. Ja és citromszeleteket most nem tette rá... persze a reszelt citromhéj és a 2 citrom leve bele lett keverve! 
Mi előre felírtuk a naptárba egyeztetés után, hogy mit főzzek a hétre... Hihi, holnapra gombaleves van beírva, és rakott krumpli....
Bevallom, hogy visszaolvasva láttam, hogy nem szóltam hozzá a "balesetedhez! ... Jaj nagyon sajnállak! Remélem, hogy már nem fáj annyira a lábad! Pihentessed, de ha nem javul, akkor mutassad meg az orvosnak! Jobbulást kívánok Neked!!! 
Tegnap délután felvágtam a maradék kókuszkrémes keksztekercset is. Ebédnél nagyon jóllaktunk ma is, mert a töltött káposzta eléggé laktató, ezért csak most fogunk egy picit nasizni belőle. Hoztam ide is, vegyetek, amíg van:

Sziasztok,szép estét mindenkinek!
jó későn értem haza,munka után beugrottam anyuhoz,onnan elrohantam a biztositóhoz,mert a házra biztositást akartam kötni...ugye anyu ott azt csinál,amit akar ,meg amit tud...úgy éreztem jobb ha be van biztositva a ház,.minden eshetőségre..sikerült egy jó csomagot kapni ,amiben a kötelezőkön kivül tűzkár,vizkár,betörés és természeti katasztrófák ellen is van opció...meg persze ,arra is kötöttem ha véletlenül ami hibánkból ,mármint az anyuéból,a szomszédokat valami kár érné...Szóval nagyon jó ajánlat volt igy meg is kötöttük a szerződést.most már valamicskével nyugodtabb vagyok...
Haha jót kacagtam Margitka,hogy gondoljak arra hogy holnap péntek..gondolok,én dolgozom még szombaton is! ![]()
Na de igy a jó,nem unatkozom egy percet sem...
Hűűű,Ilona..jól megjártad,aztaaaa,jó hogy nem tört el a térded,nem kéne megfilmezni?nem dagad?Azért csak borogasd...
Margitka!
Jó sok finomság készült Nálatok,a citromos álom finom lehet...
Ami most nekem kihivás,az a Pavlova...kaptam karácsonyra egy szép könyvet a torták készitéséről ,lépésekben ,és abban van Pavlova recept is...már nagyon régóta készülök sütni,de nm mertem nekifogni..most elhatároztam az lesz a következő...
Szia Ancsa!
Nagyon hangulatos képpel jöttél elköszönni! ![]()
Én csak most tudtam jönni, mert filmet néztünk, azután pedig megvacsoráztunk... Na ez már jó hír, hogy végre megkötöttétek a biztosítást a házra. Ahogy olvastalak, elég jó az ajánlat is, amit elfogadtatok, és aláírtatok.
Na legalább nevettél egy jót, a péntekkel kapcsolatban... de én másra gondoltam... lehet, hogy tévedtem?
A Pavlovát már emlegetted, ha jól emlékszem... Kíváncsi leszek, hogy mikor fogsz hozzá?
Most már én el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Vigyázzatok mert mára azt irja a horoszkóp,hogy hamar felkapja a vizet mindenki és vigyázzon meg ne sértsen senkit mert az hónapokig tartó sértődést jelent! ![]()
Margitka!
Most kapufát rúgtál sajnos,de mi is..mert terveztük a hétvégét,de nem jön össze,közbejött valami,ami miatt nem tud hazajönni! ![]()
Munka van ma is,utána vendégem lesz,egy kávéra,úgyhogy sietek haza...szombaton pedig a munka után anyuhoz megyek be ,úgyhogy csak a vasárnapom marad végül is szabad...de akkorra meg a barátnőmmel terveztük hogy elmegyünk egy közeli étterembe és kipróbálunk valami új kaját!
Úgyhogy főzni nem kell..még van rizsesem..bár nagyon kacérkodom egy jó savanyú ,tárkonyos krumplilevessel,némi füstölttel...
Lapok Previous 1 … 1,117 1,118 1,119 1,120 1,121 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás