Válasz: Társalgás

Jó reggelt mindenkinek!
Meglehetősen jól aludtam..egyszer ugyan felébredtem megint,ez már csak igy marad,de szerencsére hamar vissza is aludtam..
Ma szépitkezés lesz ezerrel,és lustálkodás..hamarosan jön a találkozó,igen eltört és elhanyagolt voltam az utóbbi hónapokban,úgyhogy össze kell szednem magam,ha sziporkázni akarok..
![]()
Ma reggel kicsit megint elkeseredtem..eszembe jutott hogy holnap lenne a szüleim házassági évfordulója az 52-ik...Viszont annak örülök,hogy anyu ki és be tudta kapcsolni a bojlert és a hősugárzót,bár iszonyúan pánikolt előtte,hogy ő úgy fél minden ilyesmitől,szerintem ha egyszer meg tudta csinálni,akkor megnyugszik és következőleg is simán menni fog neki.Azt mondta ,hogy ő szégyenli magát,hogy ennyire rám van szorulva és engem terhel minden bajával és amit tud szeretné ő megcsinálni...ez jó hir,és fejlődés,szerintem,egy demenciás nem mond ilyeneket és nem képes megtanulni új dolgokat..csak ezt a vásárlási kedvét kellene visszaszoritanom valahogy...tegnap újabb zacskó alma volt nála,amiről állitotta hogy nem tudja hogy került oda,ő nem vette,ki sem tette a lábát a házból..ugyanakkor ismerőseim a piacon mondták,hogy járt kinn..sokszor mondja hogy úgy tele van a feje mindennel...zavaros lehet,keresi a gondolatait,és az a helyzet hogy tisztában van vele hogy a feje nem tiszta...mondja is...talán ha telik még az idő,valamennyire megnyugszik mert látja hogy boldogul és én segitek amiben tudok!
Hát kezdődjön a nap,és teljen békében,nyugalomban a vasárnap.