Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Nem jelentkeztem, mert babalátogatáson voltunk. Szombaton megfőztem vasárnapra hogy legyen ebédünk. Már 11 óra előtt útnak indultunk, sajnos nagyon hosszú volt az út 3 órán keresztül mentünk. Már nagyon untam, mi nem erre szerettünk volna indulni, de jött a barátnőm is és ő ezt az utat választotta. Vasárnap révén nagyon sokan voltak az utakon és rossz minőségű is volt. Inkább a hegyeken keresztül mentünk volna hamarább célba lehetett volna érni.
A kicsi nagyon tündér jó gyerek. Jól kibabáztuk magunkat. Lívia nagyon örült hogy elmentünk, a babának amiket vásároltunk nagyon tetszett. Este 9 órára értünk haza, nagyon elfáradtunk. Rossz volt jönni, mert rettenetes nagy forgalom volt, meg már este volt, a fények nagyon vakítottak, nem pályán mentünk, és így is nagy volt a forgalom.
Ma reggel meg 8 órától megint itt volt délután kettőig a szomszédból a gyerek. Már holnapra nem tudom vállalni mert a kocsit visszük a szervízbe.
Ma már csak pihenünk, mert nem sokat aludtunk az éjjel többször megébredtünk. Már a délutáni kávénkat is megittuk, mégis fáradtnak érezzük magunkat.
Lia! Szép ajándékot kaptatok a gyerekektől! Nagyon szuper lehetett a koncert, szeretem hallgatni, gyönyörű hangja van! Két kedvencem van az egyik Andrea Bocelli, a másik Julio Iglesias!
Ancsa! Nagyon szép mikrót vettél, használd nagyon sokáig!