Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon nehéz napon vagyok túl...tegnap reggel épp villamoson voltam már ,útban szüleimhez,mikor telefonáltak,hogy apu meghalt...épp a temetkezési vállalat felé tartottam..le is szálltam mig erőm volt és bementem intézkedni...mire odaértem anyuhoz,már elinditottam a procedúrát,két óra múlva megérkezett az orvos,és kiállitotta a halotti levelet,és aput elvitték...Utána mennem kellett a polgármesteri hivatalba a további intézkedések végett,onnan megint vissza a temetkezési vállalathoz..tegnap minden papirt elintéztem,még a keresztlevelem kell ma bevigyem és szerdán viszik hamvasztani aput,mert igy kérte..csütörtökön megkapom a hamvait..tegnap az urnát is kiválasztottam...
Utána anyuval töltöttem a napot...nem volt könnyű,megpróbálni eltüntetni az elmúlt hetek,szenvedéseinek nyomait...Ma reggel megyek újra,szerencsére a hét e leje szabad nálam,igy tudok segiteni anyunak,nagytakaritást rendezünk,el kell rendeznem őt is...sokat sirt tegnap..talán a kiadott feszültség,kicsit helyrebillenti a stresszes agyát...valahogy egész normálisan viselkedett már a nap végére..Kértem jöjjön velem,aludjon nálam éjjel,de nem akart...azt mondta nem fél.
Későn értem haza,iszonyúan fájta fejem,most is fáj,nekem nem volt időm sirdogálni,a napom jó részét az utcán töltöttem,meg hivatalokban..addig egy unokatestvérét kértem meg anyunak,hogy legyen ott vele...A legfájdalmasabb volt ,mikor elvitték aput...elaludt,szerencsére,nem szenvedett,az arca teljesen nyugodt volt.Most láttam először életemben halott embert..de apu nem volt ijesztő...két órán keresztül,mig megérkezett az orvos,csak ültem vele szemben a fotelben és néztem...mintha aludt volna...
Majd jelentkezem este,ma sok a dolgom újra...Köszönöm Lányok a vigasztaló szavakat,az élet megy tovább...