Válasz: Társalgás
Szervusztok...szörnyű napon vagyok túl...reggel hiába hivtam a szüleimet mobilon is ,vezetékesen is,nem válaszolt senki egyiken sem,idegbajt kaptam,rögtön öltöztem,rohantam oda,a mai munkámat lemondtam...
Minden változatlan,a vezetékes telefont anyu valahogy kihúzta a csatlakozóból..hiába is hivtam mert én hallottam hogy csörög,de nekik persze semmi..Sirógörcsöt kaptam...a gyógyszereket összekeverte,a szombat vasárnapi fakkocskából adta oda apunak,két szivgyógyszert,közben az antibiotikumot meg nem...összevissza vett be gyógyszert...megkapta az infúziót is de már annyira ki van száradva hogy nem találtak neki vénát,négyszer szórta meg a nővér...És most sem akar kórházat..én pedig felhivtam a háziorvost és beszéltem vele,holnap délben kijön hozzá és be fogom utaltatni..nem érdekel ha tiltakozik,vagy ha nem akarja elvinni a mentő,akkor cirkuszt csinálok,ezt én igy nem birom sem fizikailag sem idegileg tovább,anyu még úgy sem,sokkal zavartabb meg bolondabb mint eddig,teljes pánikban él,hogy apu meghal és ő lesz ott vele...holnap minden eldől..ha addig még túléli...