Válasz: Társalgás

Jó reggelt,szervusztok!
Nagyon jól aludtam,korán lefeküdtem,éjfél után egyszer megébredtem,de visszaaludtam fél 5 ig...szerencsére jól alszom,viszont enni ehetnék jobban is,sokat fogytam,megint ott tartok mint tavaly mikor beteg voltam..Csak most nem érzem magam gyengének,vagy fáradtnak.Most korán leültem reggelizni,szalonnát,kenyeret,meg szőlőt is,mert az is a cukortartalma miatt hizlal...sajnos tényleg sok volt ez a stressz akét költözéssel,akkor a szüleimmel a sok gond,ami még tart...tegnap voltam náluk,apu most is fekszik,nem értem,nem akar felkelni,mikor tettem enni neki viszont evett levest is ,másodikat is,mégis olyan sovány,hogy szörnyű...anyuval most már összevesztem,mert mikor érkeztem is kinn sétált az utcán,a káposzta meg ott diszelgett az asztal közepén,várt rám hogy én készitsem el a káposztás tésztát...Aztán kiakadtam,hogy legalább reszelte volna le,mire megyek...erre felforgatta a konyhát de nem találta a reszelőt meg...mindent elpakol és fogalma sincs hova tette...mondtam apunak ennek igy nem lesz jó vége..ő fekszik és várja a sülét galambot,meg a csodát hogy meggyógyul,anyu nem főz,én meg rohangáljak a város másik végéről hozzájuk.mondtam ha beteg kórházba kel mennie,ha meg nem beteg akkor keljen fel,ne feküdjön mert az ágy teljesen elhúzza,nem fog tudni többet lábra állni.Én pedig lassan úgy fogok kinézni mint ő...tegnap egész nap egy pereccel voltam,mert nem volt időm enni...délután 3 volt mire hazaértem..