Válasz: Társalgás
És még az illata is jó,nem valami pacsuli,kérdeztem is ki választotta,mert hogy nem ő az biztos,de nem árulta el!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
És még az illata is jó,nem valami pacsuli,kérdeztem is ki választotta,mert hogy nem ő az biztos,de nem árulta el!
Ez aranyos!... Biztosra akart menni, és magánál nagyobb szakértőt kért fel a választásra! ... Ne is firtasd, csak jót akart Atti! 
Most már csak tévét nézünk. Lassan elkezdjük egymás után a fürdést. Elköszönök mára.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Elő lehet venni a reggeli pálinkát,mert nálunk havas a táj ma reggelre és kavarja a szél a havat,vizszintesen hull!A balkont is befújta,Pocit kiengedtem reggel,de úgy iszkolt befele, a lába sem érte a földet!
Atti már hajnalok,hajnalán felvert,még 4 óra sem volt,annyira lázban van az új kiscica miatt,tervezgeti mikor is hozzuk haza,és hogy Poci hogy fogja fogadni,lesz kistestvéred!mondogatja neki.De még nagyon picike,addig nem engedem mig nem láttam én is!A héten megyek megnézni egy nap munka után.
Ma pedig folytatom a sütést,mert tegnap semmire sem haladtam és küldenem kell a szülőknek is,és virágot is kaptam valakitől,annak is illik egy kis sütit küldeni,és Icát sem tudtam megkinálni sütivel,úgyhogy neki is akarok majd vinni!Úgyhogy ma bele kell húzzak!De most még sötét van ,korán,úgyhogy ücsörgök itt a vitaminommal,majd még benézek,addig puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ma is van szülinaposunk ám!
Klári!
Szeretettel köszöntelek születésnapodon!

Ancsa!
Éppen most hallottam a hírekben, hogy már elkezdett Magyarországon havazni nyugaton is... aztán keletre haladva havas eső van, itt jelenleg még semmi... Sőt a nap is erőlködik a felhők között... Most 0 fok van, és a szél itt is fúj...
Poci aranyos lehetett, ahogy meglepődött a havazás láttán... Nem is gondoltam, hogy Atti ennyire várja a kiscicát... Belenevelted a cicák iránti szeretetet? 
Akkor mára jó sütögetést!.. Aztán majd, ha lesz valami várom a fotót! ![]()
Mi csak most kávéztunk. Gondolom, hogy a cica miatt azért Te sem feledkeztél még róla....
Mindenki ivott már? 

Ma olyan pálinkás napom van,ezért így köszöntelek Klárika,ez nőknek való krémlikőr!Isten éltessen sokáig,puszi!
Halihó Mindenkinek!
Ma azért jobb kedvem van, végre nem esik az eső. Kicsit felszikkadt az udvar. Köszönöm szépen a jó kívánságokat: Jól esett nagyon.
Ancsa! Nagyon szeretem a baileyst, de a bon-bon meggyet még jobban. Igazi konty alá való mindkettő.Néztem az oldaladon miket sütöttél, és mind nagyon guszta.
Margitka! Gyönyörű képet hoztál. Álomszépek azok a rózsák.
Ma nem főztem levest. Volt még szárazbab leves, azt melegítettem meg. Utána meg apró húst készítettem kínai beütéssel. Spagetti volt hozzá, meg krumpli püré. Apa nem szereti a spagettit. Ami marad a püréből, abból meg majd reggelire krumplis pogácsa lesz.
Sziasztok.
Klárikám.
Én is kívánok nagyon boldog születésnapot.
Örülök hogy jobb a kedved.
Tegnap nagyon jól sikerült a vacsora,Varga Miklós volt a meghívott vendég nagy jó műsort állitott össze.Az ételek is finomak voltak.
Ma ebédre kacsacombot sütöttem,levesünk maradt még.
Délelőtt a faleveleket szedtük össze sok lehulott de van még a fákon.
Margitka.
Sajnos a kávéról lekéstem.
Ancsa.
Láttam micsoda finomságokat készítettél.
A cicusra kíváncsi leszek.
Jaj szuper lehetett annyira imádtam régen lánykoromban,hogy irtam neki levelet és képzeld válaszolt is mai napig is meg van a levele!
Szia Lia! Neked is köszönöm szépen a köszöntést. Jól esik nagyon! Hát micsoda bulin voltatok ti, hogy ilyen neves vendég volt? Azt hittem most is a szokásos baráti vacsora lesz. Finomat főztél. Szeretem a kacsa husit. Az akácok már itt is megadják magukat, pedig ők késő eresztenek levelet, és későn is engedik el, de lassan tiszta kopaszok. Most már lehet várni a tavaszt. Biztos sokan várják a havat,, meg a karácsonyt. Én meg a tavaszt várom mindig. Imádom, mikor ébred a természet. De az idén már augusztus végén szeptember elején mondogattam , hogy hamar lesz hideg. Apa kinevetett, most meg elhiszi végre . Mert még csak ősz van, még nem kéne hó!
Sziasztok újra! 
Nekünk is nagyon jó napunk volt eddig, együtt a családdal. Ebéd után még anyósom is itt maradt, és megnéztük együtt a "Csak egy lövés" című filmet Harrison Ford főszereplésével. Nagyon tetszett, megható film volt. Aztán most már túl vagyunk az uzsonnán is...
Mostantól szabad foglalkozás van, Gábor fiam a Forma 1 brazil nagydíj versenyt nézi... én csak hallgatom, mert a tévé a hátam mögött van...
A nagy fiam felment felkapcsolni a gázt a fürdőszobába, mert majd Ő kezdi este a fürdést, hiszen reggel megy dolgozni... A férjem pedig olvasgat a neten a laptopján...
Klári!
Örülök, hogy jobb lett a kedved! A mai napon igazán legyél vidám!
Finom ebédetek volt. A krupmlis pogácsa itt is mindig kelendő! ![]()
Már itt sem esik az eső, de egész nap nagyon hideg volt, viszont a nap is megmutatta magát.
Lia!
De klassz estén vagytok túl! Én is szerettem mindig Varga Miklóst hallgatni. 
A mai ebédetek is finom lehetett.... Falevél nálunk is rengeteg van, szerintem el sem fog fogyni... hullik még folyamatosan... Mi ma nem voltunk a kertben.... De még csak lesz szárazabb idő...
Ancsa!
Ha kaptál választ Miklóstól, azt tartsd is meg, szép emlék marad. ![]()
Klári.
A szokásos csapattal voltunk,akikkel kirándulni szoktunk menni.Nagyon jól kidolgozott programokat szerveznek.Decemberben lehetne menni Kecskemétre a repülőtérre,de oda sajnos nem tudunk menni,dolgozunk.
Margitka.
Ti is szép hétvégén vagytuk túl,a férjem is nézte a f1-et még félbe nem szakították most a focit nézi.
Reggel korán megyek munka előtt mammográfiara is kell menjek.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás