Szervusztok,puszi mindenkinek,nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket,hát igen,megint eltelt egy év az életemből!De ez a mai nagyon jó nap volt,a reggeli kudarcok ellenére,ugyanis már a bankban megkezdődött,hogy mikor ki akartam venni pénzt,visszadobta a kártyámat meg egy cetlit,amin rajta volt az összeg amit kértem viszont pénzt azt nem adott!Bementem egy tisztviselőhöz,segitséget kérni,minden asztal üres volt,ott kiabáltam meg hallóztam egy ideig mig előkerült valaki,aztán kiderült hogy az autómata elromlott,próbáljam másiknál,na ott sikerült kivennem a pénzt,a Kauflandban rengeteg ember,hazafelel bementem a henteshez,mert pulykanyakat és szárnyat akartam venni a húsleveshez...meg csirkemellfilét a második fogáshoz...hát dupla sor állt a három eladónő közül egyik bőszen húst darált,a másik a pénztárnál foglalatoskodott,a harmadik meg felmosott,mosogatott,a csapnál valami ládákat háttal a tömegnek és mindenki állt és nem szólt egy árva szót sem...Hát csak megkérdeztem már,hogy muszáj pont most nagytakaritania mikor ilyen tömeg áll sorban?Hogy hát árut kapott!És akkor mi van?nagy nehezen hozzáfogott kiszolgálni már a végén Atti is bejött az autóból,hogy mi van már hova lettem ilyen sokáig?Na mindjárt lett is fél 11 mire hazaértem,akkor még kipakoltam és aztán fogtam hozzá a főzéshez,alig két óra múlva megjött Ica,addigra a húsételem és a krumplisaláta volt készen,a húsleves majdnem...de sütemény semmi...Azt csak aztán csináltam meg miután Ica elment,de majd csak holnap fejezem be őket...Enni ettünk,Atti hatalmas meglepetést szerzett nekem,azon kivül hogy egy igen jó illatú parfümöt kaptam tőle,egy kiscicát is kapok,amit már lebeszélt,de nem mert csak úgy hazahozni...jól is tette mert előbb szeretném megnézetni az orvossal,nehogy valamit hazahozzunk vele ,és kell szabad is legyek,hogy megszokassam a tisztaságra,amúgy pedig még picike,kell még maradjon az anyjával is...aztán csak úgy hozzuk ha Poci elfogadja és nem bántja...Attinak nagyon tetszik,ami nagy szó,egérszürke kiscica,kisfiú ez is.
Nagyon mozgalmas volt a nap...az biztos...agyilag is fáradt vagyok,bosszant hogy nem voltam készen mindennel mire jött Ica,de nagyon korán jött,mert hamar sötétedik és még a Csőrikét is ki kell engedje repdesni,mig világos van!Úgyhogy sietett de jót beszélgettünk és meglepetésre Atti is hazaállitott korán,ami nem jellemző rá,az anyja ott tartja amig lehet...de ma még három óra sem volt és már jött is!
Szóval ez a mai a meglepetések napja volt...