Sziasztok!
Margitka! Nagyon guszta a szilvás sütid! Gondoltam, hogy ismétlés lesz majd belőle, és még kréker is készült mellé! Jő kikapcsolódást délutánra a szomszédokkal!
Én tegnap megkapáltam a kiskertet, végre készen van az is. Estefelé csináltam, mikor már nem volt az a nagy meleg. Utána alig bírtam kiegyenesedni, annyira megfájdult a derekam. Pedig a férjem is segített egy kicsit, amit tudott. El is fáradtam, este meg alig tudtam elaludni. A gépem elromlott, nem megy rajta a net, így a férjem gépét használom. Nem szeretem, mert furcsa rajta írni. A gyerekek csinálhattak rajta valamit, mert ezen néztek játékot. A férjem mondta vírust kaphatott, majd bevisszük megnézetni Miskolcon.
Most a füvet nyírja a férjem, én meg közben a kávét főzöm, de ide is bekukkantottam még lefő.
Ancsa! Biztosan ezért fájt annyira sokszor a fejem. Köszi, én is erre gondoltam, van régi keretem ami elég jó és abba fogom tetetni remélem megcsinálják. A tiéd is nagyon szép, nekem tetszik a kereted.
Ibolyát csípte meg kint a szúnyog , de jó nagyra bepirosodott. Bent minden este tettünk riasztót a szobákba.
Lia! Most furcsa megint hogy csendes lett a ház, udvar. Nehezen is indultak el még a felnőttek is, annyira jól érezték magukat itthon. Jó volt a víz egész nap fürödtek, jó hangos volt az udvar. Fejeseket csináltak és szaltókat, szerintem az utca végére is elhallatszott. A gyerekek most mennek ugye a hétvégén haza?