Válasz: Társalgás
Elköszönök mára én is.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Elköszönök mára én is.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Szép napot kívánok mára is!
Elég jól aludtunk, de azért egyszer most is megébredtem éjszaka... Szerencsére nagyon hamar elaludtam utána... Mára bőven maradt mindenből, így főzni nem kell. Most nálunk nem esik, bár eléggé felhős... Jelenleg csak 3 fok van, de ez ilyenkor már elfogadható...
Mindjárt berakodok a mosógépebe, ha máshova nem is, de a teraszra tudok kint teregetni.... a szél is lengedez, ez jó a ruháknak... Éppen néztem, hogy a tegnap összeszedett dió, szépen megszáradt eddig az asztalon...

ghttp://kepfeltoltes.hu/161107/11225316_398959840304280_1290607359552496211_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Sziasztok!
Lattom megjelent oldalt az uzenet.

Szia Margaréta!
Hibás címet hoztál először, ezért nem tudtuk megnézni... De látom, hogy sikerült javítani a következőben! Köszi! ![]()
Sikerült egyből bejutni? ... nem akadozik az oldal?

sziasztok!
Későn jöttem,voltam szülőknél és kaptam SMS-t hogy kész a személyi,úgyhogy oda is elmentünk,kiváltottuk,még is van az új.Ma már semmit nem is tudok csinálni,bár a héten kell valami habos-krémeset süssek,mert apu kommentált hogy jobban szereti az olyat,jó volt amit küldtem is,de a krémeseket jobban szereti.Hát a héten majd kap!
Én bejutottam a megszokott módon,a képeket továbbra sem látom,de ez van...
Halihó ,most bejött a régi nevemen is a fórum és simán megy a képeket is látom mi történik itt?
Vhááá,de boldog vagyok,megint megy rendesen a Fórum!!
Ancsa néven és minden normális,látom a képeket is,megy egy kattintásra!
Akkor még gyorsan azt is leirom,hogy Prücsikénk egy hete már Babinál lakik a többi kutyusával,mert az illető hölgy akinél tartottuk,teljesen elszemtelenedett és összekaptak,Babi pedig elvitte Prücsit haza hozzá,úgyhogy végleges otthonra lelt,ma egész nap egyedül volt a három kutya és semmi rosszat nem csináltak,Prücsi nagyon szépen alkalmazkodott és nem pisil be,megszokta a napi háromszori lemenést,éjjel alszik,csak a kisebbik kutyája Babinak ellenséges vele még mindig,de nem hagyja ám magát ő sem,szerintem majd eldöntik a rangsort és akkor nyugalom lesz,elvégre mindhárman szukák,azok nem szoktak vérre menően verekedni.Hatalmas cupp mindenkinek,nagyon boldog vagyok! ![]()
Sziasztok.
Hazaértem én is szerencsére nem voltak sokan.
Reggel bevasaltam főzni nem kell ma,lehet pihenni egy kicsit.
Ancsa.
Örülök hogy gond nélkül bejutottál maradjon is így.
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Gyönyörű fehér rózsákkal jöttél! Igazán hangulatos ez a kép! ![]()
Gondoltam, hogy elmentél munka után a szüleidhez, akkor jól tippeltem... Na és meg vagy elégedve az új személyivel? .... Jó képet csináltak?
Látom, hogy apukád tud hatni Rád... milyen krémest tervezel sütni a héten? 
Örülök, hogy Nálad is működik már a fórum, nem is volt semmi gond vele, ellenőriztettem. ![]()
Tehát Babi csak magához vette Prücsit... valahogy én ezt sejtettem is, mert nagyon ragaszkodott Ő is a kutyushoz... Remélem, hogy idővel tényleg össze tudnak szokni a kutyák, és nem lesz már gond...
Ha már ennyire boldog vagy, akkor ... 
Lia!
Végre Neked is lazább napod volt ma a dolgozóban! Ez már igazán Rád fért! 
Én ma főleg törülközőket mostam és zoknikat, meg hasonló apróságokat... minden meg is száradt , és szerencsére kint az udvaron, mert még napközben a nap is kisütött, és szépen fújt a szél, ami jó volt a ruháknak! Na ezeket nem kell vasalni, ezt én megúsztam! 
Mi délután megint filmet néztünk, kicsit lazára vettük a napot, de olyan jól esett!
Ismeritek "Az utolsó zsaru" című német sorozatot? ... Nekem nagyon tetszik. A netről kapcsoljuk át a tévére, és így természetesen reklámok nélkül nézhetjük! 
Halihó Mindenkinek!
Végre leülhettem én is. Szaladgálós lett ez a nap, és vesztemre palacsintát terveztem a menübe, így még azt is meg kellett sütnöm. Tegnap készítettem abált szalonnát, és a levét nem öntöttem ki, így ma abból meg savanyú krumpli leves lett. Finom lett nagyon.
Ancsa! Örülök hogy zavartalanul tudsz végre Margitozni. Nagyon bosszantó tud lenni, ha valami nem úgy működik ahogy kellene.
Szia Klári!
Én a hétvégére tervezem a palacsintát, már jómagam is ráéheztem... de akkor szoktam sütni, ha együtt a család, akkor befogom a férjemet is a sütésbe. ![]()
Már nem is emlékszem rá, hogy mikor ettem abált, mi kövesztett szalonnának hívjuk... Jó fokhagymásan, őrölt borssal megszórva, és pirospaprikával! Hmmmm, de isteni is!
.... a levesed is jó lehet. 
Gyerekek jól vannak?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás