Válasz: Én fotóztam!
Csodaszép képeket hoztál megint Margitka.
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Csodaszép képeket hoztál megint Margitka.
Lia !
Szeretünk fotózni, olyan jó gyönyörködni a szép virágokban, meg a jól sikerült képekben is!
Úgy látom, hogy a fiam is megkedvelte a fotózást. Például egy lepkét is több oldalról lefotózott, aztán mondta, hogy válogathatok belőle:
Ilyen volt a lepke felülről:
Szemben pedig :
... és oldalról is készített róla képet:
Türelmes volt a lepke!
Profi fotós és kiváló gép is kell hogy ilyen jó képek készüljenek.
Ancsa!
szerintem nem félős a lepke... vagy már ismerhette a fiamat, mert sokat van kint a hétvégeken a kertben már, és megbízott benne?
Lia!
A fotózás jó! ... de tényleg nem mindenki türelmes... na és én sem nagyon tudok a saját gépemmel ilyen képeket készíteni... hiába is szeretnék...
Akkor válogattam ismét a kertben készült fotókból:
Ez a feketerigó nagyon figyelmesen nézegetett...
Közelebbről a szemét is jól lehet látni!
Ilyen most a kis tavunk.. csak halakat kell bele majd venni, mert a télen sajnos megfagytak... 8 év után...
A patak mellett a kert végében virágoznak az akácfák!... Hogy micsoda finoma illat terjeng ott!
Közelről az akácvirág...
Ez a fotó is a kert szélén készült egy kis virágon...
Fantasztikus,imádom!
Csoda szép képek és micsoda illat is lehet.
Nem régen olvasta a férjem a neten, hogy Dél Pesten nagy vihar volt, még a villamosok sem mentek ma délután...
Itt is egyre csak sötétedik... Húúúú ebből még lesz valami!
Juj de nem szertetem,még a hideg is kirázott mikor megláttam,de a fotó amúgy gyönyörű!
Szombaton a nagy fiam lefotózta a sárga rózsát bimbósan... ezt tavaly Gábortól kaptam:
Én meg most fotóztam le a saját fényképezőgépemmel... nem tudtam ellenállni, mert már nyílik, és van új bimbó is:
Odakint ebéd után csak rávettem a fiamat, hogy készítsen pár fotót a kertben...
Nagy örömömre már nagyon szép a fodros tépősaláta, így azt is szedhetjük kedvünkre:
Nekem nagyon tetszett, ahogy felnéztem a bodzabokorra, legalább 3 méter magas, és csodaszépek a virágai így kinyílva:
Reggel említettem, hogy a buxusban is van rigófészek többek között.... na ezt is sikerült lefotóznia a fiamnak, de csak a tojásokat tudta megörökíteni, mert épp nem volt ott a rigó...
Sajnos már csak 1 páfrányunk maradt meg az aszparátuszok előtt, mert a vakondok a többit tavaly kitúrták. De ez csodaszép!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!