Válasz: Én fotóztam!
Egy közelit lőttem Bittáról!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Egy közelit lőttem Bittáról!
Ancsa!
Mindig megállapítom, hogy nagyon jó géped lehet, meg ugye értesz is a fotózáshoz! Szuper a a kép! Jó, hogy ide is beraktad!
Ezt simán mobillal fotóztam Margitka!
Ancsa!
Ezt nem gondoltam volna... Nekem mobillal sosem sikerültek valami jól a fotók.. ezért nem is használom már fotózásra... Tényleg nagyon jól sikerült ez a fotód! Éles, és nagyon élvezhető minden része! Egyszerűen gyönyörű itt Bitta!
Igen,mert ő egy gyönyörű kis cica,most hasonlítottam össze az első képpel ami róla készült,pici ,ragacsos korában a rendelőben!Annyira sokat változott!
Ancsa!
Én is megállapítottam, hogy sokat változott, de sokkal másképpen változik, mint Poci. Szerintem mindegyik igazán nagyon szép cica!
Ezen a közeli fotón még a bajuszkáin látni, ahol rövidebbek... Vajon még utolérik a hosszúakat?
Igen,mert amik le voltak vágva,lassan kihulltak és nőttek helyette újak,néha a macska hullajtja a bajszát és növeszt másikat!
Olyan szép volt ez a katica a fa törzsén... még vasárnap lett lefotózva:
A százszorszépre is rámászott egy bogár, neki is tetszett a virág:
Na és ez a zöld színű bogár is rárepült egy virágra a bokron:
Most nem olyan jók a feltételek a fotózáshoz, de nem tudtam ellenállni.... meg kell mutatnom:
Itt egy a kertbe tévedt fehér cica leselkedik...
Na és itt már közelebbről, ahogy figyel...
Hihi, ezt figyelte a cica: 1 tengelice a faágon a rügyek között...
Ezt is sikerült lekapni, amikor a tengelice szembe néz...
Már a tengelice is figyel!
Gyönyörű fotók.
Ancsa örül majd a cicának.
Lia!
Én is gondoltam, hogy a fehér cicáról Ancsának biztos eszébe jut majd Ufi is... Tulajdonképpen nekem is mindig eszembe jut, ha fehér cicust látok!
Szombaton lefotóztuk a virágokat a helyükön is már, de eddig nem értem rá berakni, pedig olyan szépek!
A Fecótól petúniát kaptam... De 2 féle színűt is vett, mert nem tudott választani, hogy melyik a szebb. Szerintem ez közelebbről szebb, ezért így is helyeztük el odakint az oszlopokon:
Ezt pedig már messzebbről is jól észre lehet venni, mert rikítóbb a színe:
Ez a muskátli pedig szintén gyönyörűen virít! Élőben is ugyanilyen:
Na és persze délután megint kereste a holdat... ilyen volt:
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!