Válasz: Én fotóztam!
Margitka! Gyönyörű fotókat hoztál! Itt is most kezdenek vírítani a tulipánok. Tegnap még csak egy,kettőt láttam, most ma a jó időben már több kezd nyílni.
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Margitka! Gyönyörű fotókat hoztál! Itt is most kezdenek vírítani a tulipánok. Tegnap még csak egy,kettőt láttam, most ma a jó időben már több kezd nyílni.
Ilona!
Én is éppen ma vettem észre az elő piros tulipánt... de már több bimbót is láttam... Olyan jó ilyenkor, mert mindig van valami színes virág a kertben! A mandulafa teteje is teljesen virágba borult, a körtefa is... Mindent nem is néztem végig...
Ma délelőtt már bekapáltam a zöldséget és a hagymát is... de a sárgarépát később vetettük, azt még nem látom....
Éled a természet!... Este, amikor kinéztem a teraszról, láttam a közeledő sötét felhőket... de most a hársfán növekedő rügyeknek, illetve a már kinyílott leveleknek örültem!...
Meg kellett örökíteni! ... ezt most én fotóztam az én gépemmel!
Ma az idő is kedvezett, és kedve is volt a fiamnak fotózni... rengeteg képet készített, persze most csak párat kerestem ki körülük, ami nekem is nagyon tetszik..
Lefotózta 2 darázs verekedését is. Íme:
A fák virágait is meglepték a különböző porzóbogarak.
Például ez egy poszméh szerintem..
Ez pedig dongó:
Fantasztikusan éles és részletes képek,szuper a gép,de persze kezeli is tudni kell,és amint látjuk ,a Fiad tudja is!
Ancsa!
Az biztos, hogy nagyon szeret fotózni, de eddig ennyire nem is foglalkozott vele... talán majd ezután, hogy megvette a gépet...
Akkor ma is választottam a képei közül:
Ez egy százszorszép. A bogarak ezt a virágot sem hagyták ki a szép napsütésben...
Na és ez is egy érdekes tulipán...
Ezen pedig az olajfa hajtása lett megörökítve a fa törzsén...
Az idén is megjelentek a vad árvácskák a fűben... Szerintem majd átültetem egy helyre őket egymás mellé, mert fűnyíráskor ezek halálra lennének ítélve...
Imádom ezeket a fotókat,hozzál minden nap!
Gyönyörű képek.
Akkor ma is pár kép:
Itt is egy méhecske szorgoskodott a sárgabarackfa virágán... Remélhetőleg nem hiába, mert úgy láttam ma, hogy már látni a pici baracokat... csak ne jöjjön nagyobb fagy!
Ez a boszorkánylepke is nagyon szép volt a napsütésben!
Még nem is láttam ilyen közelről lepkét,de gyönyörű!
Margitka!
Csoda szép képek,profi a fotós is.
Margitka!
Micsoda gyönyörű képeket hoztál! Élesek,, szépek, egyszóval gratulálok!!!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!