Válasz: Én fotóztam!
Nagyon szép ez is.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Nagyon szép ez is.
Nem győzöm kivárni, hogy kinyíljon a selyemakácvirág. Ezt a fotót tegnap délután készítettem.... majd ha több is kinyílik, akkor is lefényképezem:

Margitka!
Gyönyörű mindkettő!!! A selyemakácvirág igazán egy különleges, a virága nagyon tetszik és a levélzete is szép! Nem láttam még ilyen selyemakácot errefelé!
Ilona!
Errefelé több helyen is látni selyemakácot!... Én is mindig megcsodálom, ahol már több virág is van rajta. Valóban különleges ez a díszfa! ![]()
Ma már több virág is kinyílott a selyemakácon. Egyre szebb lesz! Most fotóztam le:

Ja és nyílik már a mályvarózsa is a nád mögött:

A fehér mályvarózsa is virágzik elől a kerítéstől nem messze. Tele van bimbókkal is:

Már kedden is próbálkoztam a teraszon a vízcseppek lefotózásával. Érdekes látvány a viaszvirágon, sajnos a fotón nehéz visszaadni a látványt:

Aztán ma is próbálkoztam, de nagyon rosszak a fényviszonyok... Az erős paprika füzérek a terasz szélétől beljebb kb. 20 cm-re vannak fellógatva, de ilyenkor az eső oda is bejut...

Annyira tetszik a ligetszépe vízcseppesen... hogy ide is rakok be fotót róla! Még este nyílott ki a virágja, mint mindig, de még a reggeli órákban is volt pár kinyílva:

Gyönyörű,mint a napsugár!
Gyönyörű.
Tegnap, hogy szép időnk volt, a nagy fiam is készített megint pár fotót a kertben. Én kiválasztottam párat, ami megtetszett.

Íme a varjúmák, ami gyógyhatású gyomnövény. Itt olvashattok is róla: VARJÚMÁK

Itt pedig egy kis cinke pihen a fán....

A datolyaszilva is egyre jobban beérik. Holnap szedek is! ![]()
Pénteken reggel én az idén is megörökítettem a napfelkeltét... gyönyörű volt élőben! De aztán megmutattam a fotót a fiamnak is. Íme:

Majd szombaton reggel Ő is fotózott a saját gépével. Ebből is mutatok kettőt:

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!