Válasz: Én fotóztam!
Te nagyon ügyes vagy a fotózásban, ezt már akkor is megtudtam, amikor idekerültél hozzánk a fórumba! Meg a géped is jó! Nekem sosem volt türelmem, pedig szeretek fotózni.... Azért igyekszek én is jobb képeket készíteni... 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Te nagyon ügyes vagy a fotózásban, ezt már akkor is megtudtam, amikor idekerültél hozzánk a fórumba! Meg a géped is jó! Nekem sosem volt türelmem, pedig szeretek fotózni.... Azért igyekszek én is jobb képeket készíteni... 
Köszönöm szépen,igyekszem ,szeretem az apró dolgokat..
Akkor szavadon foglak! Várom a szupi fotóidat majd! ... Most megint meghoztad a kedvemet, és kimentem a kertbe, készítettem pár képet. de elég sok a homályos... De ez a mandulafa tetején nyíló virágokról elég jó... legalább 6 méter magasan vannak a virágok fent a fa tetején:

Na és a csüngő nyírfa virágja is olyan szép aranyos színben pompázik... ezt közvetlenül a fejem felett fotóztam, és közelről:

Ilyen csodásan kelt ma fel a nap nálunk!
Ancsa!
Ez tényleg szép nagyon, de egyben félelmetes is... Itt azt szokták mondani, ha piros az ég alja, akkor nagy szél lesz... Kíváncsi leszek rá, hogy mi lesz ennek a következménye?
Lett változás az égbolton? 
Persze,eltűnt ez a hajnalpír,kicsit felhőske...
Ancsa!
Nálunk sokat javult reggel óta az idő. Gyönyörű napsütés lett, de a szél is jelen van. ... Na és ott megjött a szél, vagy észre sem vettétek? 
Nem,nálunk nagyon kellemes ,enyhe ,nyugodt idő van,süt a nap!
Megörökítettem a konyhaablakban lévő 2 szülinapi virágomat, amelyeket a fiaimtól az idén kaptam... március eleje óta folyamatosan virágoznak! 

Nem valami a fényviszony, hiszen teljesen be van borulva, de olyan szépek! ![]()
Margitka!
Nagyon szépek még a virágok,jó helyük van.
Lia!
Igen, eddig én sem gondoltam arra, hogy a konyha ablakba az üvegek közé tegyek virágot... a férjem mondta, hogy szerinte az északi oldalon jó helye lesz ezeknek... hát gondoltam kipróbálom, mert különben is mindig tönkre szoktak menni a szobában... Na eddig szépek... majd, ha elvirágoztak, akkor kirakom a terasz melletti részre a páfrány alá, tavaly is ott volt az egész nyáron a bordó, ami már 2 éves! ... még az is virágzik... de szerintem már nem sokáig... 
Lefotóztam reggel azt is, de nem lett olyan jó a kép, azért látni, hogy már kezd túlnyílni, elszáradni egyik virága:

Ma megfordítottam a begóniát az ablakban, mert a fény felé tele van virággal:

Kivettem az abllakból mert a fény miatt nem lehet a színeket jól látni... itt már majdnem olyan, mint élőben! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!