Válasz: Itt jártunk
Ancsa!
Csodás képet találtál nekünk a Kőrösről, és a hattyúkról. Nagyon profi volt ez a fotós, aki a képet elkészítette!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Ancsa!
Csodás képet találtál nekünk a Kőrösről, és a hattyúkról. Nagyon profi volt ez a fotós, aki a képet elkészítette!
https://www.facebook.com/rmdsz.biharmeg … 172535133/
Március 15-i fáklyás felvonulás Nagyváradon!Ugye milyen szép?
Ancsa!
Köszi szépen ezt a videót! Igazán megható volt végignézni!
Ti nem mentetek ki?
Hát nem,mint tudod,én egész nap takaritottam,Atti pedig barkácsolta a macskáknak az ülőkét a balkonra,remélem ma készen lesz vele...
Na akkor drukkolok, hogy Atti elkészüljön a munkával.... Aztán kérem megörökíteni is az eredményt!
Természetes,már alig várom,hogy hazahozza,ha inden igaz,akkor már ma.Lesz hozzá kis létra is,hogy nehogy már megerőltessék magukat a felugrálással...de az nem tudom készen lesz e még ma?Végül is Nem a szakmája Attinak,de nagyon szeret barkácsolni.
Azért Atti nagyon rendes, hogy így kedvedben jár... mert a cicáknak is miattad készíti el ezt az ülőkét... de az biztos, hogy szerethet is barkácsolni, ha nekiáll! ... Mindenki jól jár majd!
Ezt a képet ma készitették Várad utcáin,egy bika talán Pamplonában képzelte magát,valaki elvesztette?Ott sétált az autók közt..nem tudom befogták-e azóta?
Ancsa!
Azt hittem, mielőtt elolvastam amit írtál, hogy ezt a képet a humoros topikba akartad berakni...
De látom, hogy ez valós helyzet volt...
Igen,ez ma lett fotózva nálunk,nem az én fotóm.
Felújitott Szent László hídunk,és a Sas Palota,esti fényben!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk