Válasz: Itt jártunk
Igy néz ki nyáron,én is jártam valamikor benne a szüleimmel,van fotóm is de még pici prücsök vagyok rajta...
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Igy néz ki nyáron,én is jártam valamikor benne a szüleimmel,van fotóm is de még pici prücsök vagyok rajta...
Ancsa!
Nagyon szép télen is! Jó nagy hideg lehet most ott! Gyönyörű az épület, biztosan szép a belseje is!
Margitka!
Nagyon jó hangulatos képeket hoztál a korizásotokról! A jég úgy látom szuper egyenletesen be van fagyva.
Ancsa!
Nagyon szép ez az épület! ... Valóban télen és nyáron is gyönyörű, csodás remekmű!
Ilona!
Ma sokkal többen voltak a tegnapi napnál is... Nagy mákunk volt, amikor odaértünk, mert mindenhol keresgéltek helyet az autósok, és amikor mi bekanyarodtunk, épp elment valaki előttünk... Utánunk már újra jöttek a többiek...
Amikor odaértünk lefotóztuk, hogy milyen sokan vannak, bár kicsit zavaró volt a nap akkor még szemben... homályos lett picit, de talán látni:
Valóban szuper jó volt a jég, nagyon klassz! Ma nem csak csúszkáltunk, de hokiztunk is a tó szélén... de nem csak mi, többen voltak botokkal beljebb is!
Reggeli után bosszankodtam, hogy nem lehet rámenni a patakra korival... Ezért úgy döntöttünk átnézünk Velencére, mivel főzni ma nem kellett... De ahogy sejtettük is, a tegnapi naphoz képest, úgyszólván kihalt a tó.... Csak néhány fiatal volt ott, akik a parton zenével kihangosítva korcsolyáztak...
Ezt meg is örökítettük: Velencei tó - 2017.01.09...
Budapesten ilyen a jégzajlás a Dunán!... a fiam fotózta még hétfőn:
....és most ebéd előtt a munkahelyéről ebédidőben is készített egy fotót, ma borúsabb, azóta havazik ott, ahogy nálunk is...:
Nálunk felélénkült az élet a Kőrösön,mindenféle vízimadár telel nálunk,mióta nem szabad fürdeni,meg autót,meg szőnyeget mosni a vizben,letisztult és az élővilága is fellendült.Sajnos két napja hallottam,hogy egy idős bácsi hattyút etetni akart és ráment a jégre,akkor még be volt fagyva de nem bírta el,beszakadt alatt,azóta sem találják...Attinak ismerőse volt!
Ancsa!
De nagyon hangulatos fotót hoztál a Körösről! Szépek nagyon a hattyúk, és a kacsák így együtt.
Milyen érdekes, hogy a folyó szélén gyülekeznek, mintha valami megbeszélésre készülnének...
Nagyon sajnálom azt a bácsit, aki eltűnt a folyóban... Gondolom, hogy Attit is megrázta a hír, ha ismeri...
Azért gyülekeznek igy,mert az emberek szórnak nekik ételt és mikor meglátnak valakit leereszkedni a vizpartra máris odagyűlnek!Hát igen,szegény bácsi már 80 körül járhatott...feláldozta az életét a madarakért...
Tényleg, ez így van Velencén is... Mindig jönnek a hattyúk, amikor meglátnak valakit a tó szélén.. Ott is sokan szeretik etetni őket.
Szomorú ez a haláleset... de nagyon jólelkű volt az öreg bácsi, az biztos.... Te nem ismerted?
Sajnos nem,vagy szerencsére?Mert igy is nagyon sajnálom szegényt,igazán nem kellett volna rámennie a jégre,hiszen kijönnek a hattyúk..
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk