553 2024-05-12 18:17:14 Utoljára Lia szerkesztette (2024-05-12 18:18:03)
Válasz: Itt jártunk
Lia!
Köszi a fotókat! Jó ez az ismertető is a Rózsakertről!
Csodaszép ez a környezet! A rózsák is ámulatosan szépségesek!
555 2024-08-17 15:52:37 Utoljára Lia szerkesztette (2024-08-17 15:58:33)
Lia!
Köszi a csodálatos fotókat!
Jól tettétek, ha el tudtatok menni az unokákkal mesés élmény marad erről! A fényképek is nagyon jól, utólag is nézegetni!
Margitka!
Szép kis kiruccanásotok volt délelőtt! Kicsi feltöldtődés nem árt néha! Szép a fürdő is gondolom, hogy belülről is szépen meg van csinálva.
Lia!
Hű de jó volt végig nézegetni a képeket! A férjemnek is megmutattam, nosztalgiáztunk egy kicsit. Mi is csodásan éreztük magunkat mind a kétszer. Érdekes, hogy még mindig visszavágyunk mindnyájan.Megjegyezte a férjem is, azért szép helyen voltunk!
Nagyon örülök, hogy tetszett, nem csalódtatok, mert kicsit tartottam, hogy majd Ti mit szóltok hozzá ha elmentek.
Ez az olasz üdülésünk is kiváló volt, a gyerek már megjegyezte az apjának, hogy ide is vissza kell jönni!
Köszi a fotókat, majd én is teszem be a miénket.
Ilona.
Aki itt nem érzi jól magát az sehol.
Nem mentünk sehova, csak a környéken sétáltunk. Meleg volt, bár itthon is. Mondtuk hogy ott nem is érzetük.
Lia!
Mennyire szép ott minden!Csodás!A szálloda,nem is tudom,mint egy palota!És sok finomság,és a tenger...jaj nagyon ideje lenne már nekünk is elmenni nyaralni...nagyon rég voltam utoljára..
Kedden Pesten voltam reggel fél 6-tól délután 5 óráig... Utána indultunk haza a nagy fiammal együtt...
A Dunát Pesten én csak hazafelé fotóztam le a vonat ablakából, amikor jöttünk hazafelé.. pedig nincs is messze, körülbelül 15-20 pernyire, ha elsétáltam volna.. de rövid volt az idő, meg vásárolni is akartan...
Az én fotóim a vonatból egy kisit homályosra sikerültek.... azért 1-et megmutatok:
Viszont Gábor fiam lesétált tegnap este is a Duna parthoz, és készített fotókat az árvízi helyzetről:
Erre szoktunk esténként sétálni, amikor ott aludtam náluk.
Sokat sétáltunk már erre... bizony alaposan kiöntött a Duna...
Tegnap reggel Budapesthez közeledett a vonatunk. Csepelnél a Dunát az ablakon keresztül lefotóztam...
Már fél 7 után arra jártunk reggel. A haladó vonatból nem a legjobban sikerült a kép most sem...
Délelőtt lementem a Spárba, mert kellett pár dolog. 2 perc alatt az üzletben vagyunk. Amint kilépünk a lépcsőházból Gáboréknál, egy nagyon szép kis parkot láthatunk, ami mellett van a parkírozó is. Na és a Spár is balra... Nagyon szép virágos ez a park mindig, mert itt bemutatót tartanak időnként a polgármesterék. Elég gyakran cserélik a virágokat:
Most ilyen volt:
Van egy aranyos szökőkút is a közepén, és sok pad is a pihenésre. Ezt is le kellett fotózni.