Válasz: Itt jártunk
Nahát,megint lemaradtam,most néztem végig a fotókat,mennyi szép helyen jártatok!Csatlakozom Liához,tök jó képek!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Nahát,megint lemaradtam,most néztem végig a fotókat,mennyi szép helyen jártatok!Csatlakozom Liához,tök jó képek!
Margitka!
Igen megnéztem,nagyon jó hangja van a verklisnek,francia sanzont ad elő,nem is tudtam ,hogy még léteznek verklisek.
Ancsa!
Mi is meglepetéssel tapasztatluk, hogy még 10 verklis is van Magyarországon!
Na és még azt is elárulom, hogy ebből a 10-ből 2-en helyiek! ... Az édesapa és a lánya, akik egymás mellett is álltak. ( ...ezt az első videón lehet látni.)
Lia!
Köszi a csodás képeket!
Mintha ott lettetek volna a mesében! Nagyon hangulatos lehetett élőben!
Ó de nagyszerű ez a sok figura pont mint a mesében,nagyon tetszik!
Ancsa!
Köszi a gyönyörű fotókat! Klassz lehetett ott tölteni az időt! Nagyon szép helyen sétáltatok ma! Jó nagy lehet, ahogy olvastam, sokféle kikapcsolódásra is van lehetőség. ...
Igazán helyesek vagytok együtt! Látszik az egyetértés, a boldogság az arcotokon! Csak sokáig legyetek ilyen jól együtt!
Sziasztok itt is!
Akkor most, hogy a hétvégén túl vagyunk Gábor és Bogi esküvőjén, teszek be pár fotót...
Tulajdonképpen szeptember közepén voltak Krétán, ami az elő nászútjuk volt... Jó időben akartak még ott lenni. Így nem csak kirándulni, de fürödni is tudtak a tengerben.
Ez a kép még szeptemberben készült Gáborról és Bogiról. Ekkor épp egy kiránduláson voltak hajóval egy kis szigeten, mégpedig Santorinin, ott készült a gyerekekről a fotó.
Most szombaton pedig Tatán volt az esküvőjük a Hotel Kiss szállodában. Ott volt az esküvői szertartás és az azt követő vacsora is. Éjszaka pedig ott aludtunk. Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgáló személyzettel. Mindenben a kedvünkre jártak.
Délután egy kis fotózásra is jutott idő a várnál és az angol parkban:
Hétfőn elrepültek Lengyelországba, a második nászútra... Varsóba. Ma még ott tartózkodnak, de holnap már Krakkóba utaznak... Aztán szombaton jönnek vissza.
Ó de nagyon tetszik a ruhájuk is ,különleges a csokor is,nagyon tetszik,hogy eltér a hagyományostól és nagyon szépek a fotók.Sok boldogságot a fiataloknak!
Ancsa!
Köszi! Bogi mondta, hogy Ő már kislány korában elhatározta, hogy fekete ruhában esküszik, és gótikus jellegű esküvőt akart.
Az anyakönyvvezető is utána nézett a fekete ruhákban való esküvőknek. Spanyolországból származik ez a hagyomány, és a sírig tartó hűség jele.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk